Saat satıp Galaxy Watch almak mantıklı mı?

talha.a

Centipat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060Ti - 2x16 32gb XPG - İntel Core i5 11400F
Hocalarım merhaba, elimde eskiden aldığım bir TCL MT40X akıllı saat var. 2. el piyasası 2.5 - 3K civarı, sizce bunu 2. el olarak satıp bu fiyatlara veya üstüne biraz ekleyerek bir Galaxy Watch veya Apple Watch almak mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Android telefon kullanıyorsan Apple Watch'ı unut zaten Android'lerde çalışmıyor. Ama Galaxy Watch'lar mantıklı olur. Minimum Galaxy Watch 5 almaya bak ama, 5 aşağısı kasmaya başladı artık.

Hocam Android telefon kullanıyorum fakat telefonum Galaxy A51 bu aralar bayağı kasmaya başladığı için yakında IPhone'ye geçmeyi düşünüyorum sizce yeni telefon almayı mı beklemeliyim yoksa farklı programlar ile bağlanıyor diyenler var onlardan mı kullanmalıyım?

Hocam Android telefon kullanıyorum fakat telefonum Galaxy A51 bu aralar bayağı kasmaya başladığı için yakında IPhone'ye geçmeyi düşünüyorum sizce yeni telefon almayı mı beklemeliyim yoksa farklı programlar ile bağlanıyor diyenler var onlardan mı kullanmalıyım?
Üçüncü parti uygulamalar ile bağlama olayı aşırı kötü bir deneyim hocam. Saatin çoğu özelliği gidiyor o şekilde. Telefonu yakın zamanda değiştirecekseniz saat için bekleyin bence, ona göre bir karar verirsiniz. Galaxy Watch'lar da iPhone'larda kullanılamıyor çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı