Saatlerce oynayacak oyun arıyorum

Şu rocket league i nasıl oynuyorsunuz ? Bi topa vuramıyorum :D
Belli bir saat oynayınca alışıyor insan, Önerim botlarla 2-3 sezon oynayın (Zorluk arttıra arttıra) Sonra da Online moda girmeye başlayın alışırsınız yavaş yavaş.

Ama ben yine de Oyunun Futbol kısmını oynamıyorum :D. Hokey, basketbol gibi özel modlar var bilirsiniz, onları oynuyorum genellikle onlar daha zevkli.
 
Minecraft fakat tek başına değil. Kafa dengi, sağlam makro basabilen 2-3 arkadaş bul; Rush, Bedwars gibi oyunları oynayabilirsiniz. Çok sarıyor.
 
Şu rocket league i nasıl oynuyorsunuz ? Bi topa vuramıyorum :D
Ben de öyle diyordum. Ben topa vuramazken adamlar uçuyordu bir gün kafama tak etti dedim başlarım ben de öğrenicem. Gittim rehber videosu izledim 1-2 tane sonra botlara karşı oynamaya başladım. Sonra tek kişilik haritada uçma denemesi falan yapmaya başladım sonra öğrendim. :D
Şimdi "Gümbürtü" modunu oynuyorum. 5-6 tane özel yetenek var rastgele veriyor kazanmaya çalışıyorsun çok eğlenceli bir mod.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı