Aras the Great
Kilopat
Süre sınırından kastığınız ne hocam ben anlayamadım?Hocam oyun oynayamıyorum süre sınırı var fakat ben laptopda gezinmeyi düşünüyorum.
Süre sınırından kastığınız ne hocam ben anlayamadım?Hocam oyun oynayamıyorum süre sınırı var fakat ben laptopda gezinmeyi düşünüyorum.
Hayatınızda daha titanic izlemedinizHiç izlemedim neden hüzünlü bu dizi
Hocam oyun oynayamıyorum süre sınırı var fakat ben laptopta gezinmeyi düşünüyorum.
Apple aygıtlarında olan bir özellik. Eğlence uygulamalarında (youtube, oyunlar, instagram vb.) 15 dakika maksimum süre var. Onu geçerseniz bidaha çalışmıyor. Saat 00:00 da yenileniyor 15 dakikaSüre sınırından kastığınız ne hocam ben anlayamadım?
Jojo yeni bitti keşke bi 10 bölüm falan ayırsaydım ):Şu anda aktif dizi izliyorsan devam edebilirsin ya da bir film aç izle animasyon da olur.
Sizmi belirliyorsunuz hocam süreleri?Apple aygıtlarında olan bir özellik. Eğlence uygulamalarında (youtube, oyunlar, instagram vb.) 15 dakika maksimum süre var. Onu geçerseniz bidaha çalışmıyor. Saat 00:00 da yenileniyor 15 dakika
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.