Sabahlamak

gofret51

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle selamlar, gündüz çalışmaya ortamım olmadığı için bu gece sabahlamayı düşünüyorum fakat hayatıma hiç ders çalışmak için sabahlamadım. 4-5 ay evvel uyku düzenim leşti. Ne yapmam gerekiyor sabahladıktan sonra uyumak mı yoksa akşama kadar tekrar uykusuz kalmak lazım uyku düzenimi bozmak istemiyorum.

Öncelikle selamlar, gündüz çalışmaya ortamım olmadığı için bu gece sabahlamayı düşünüyorum fakat hayatıma hiç ders çalışmak için sabahlamadım. 4-5 ay evvel uyku düzenim leşti. Ne yapmam gerekiyor sabahladıktan sonra uyumak mı yoksa akşama kadar tekrar uykusuz kalmak lazım uyku düzenimi bozmak istemiyorum.

Hocam en iyisi bu zamanlarda 1-2 saat kestirip sabahlamak. Uyku düzeni için günün başlarında (kahvaltı zamanı) kahve gibi bir içecekle başlarsanız daha iyi olur.

Uyku işinin fazla abartıldığını düşünüyorum. Kendim ortalama 4 saat tercih ediyorum gündelik yaşantımda. Sabahlarsın sonra bir öğlen kestirmesiyle günü idare edersin. Gece çalışmaya alışırsan çok daha güzel olduğunu söyleyebilirim. Final zamanları mecburluktan yapardım, verim sağlanıyor.

Hocam ben çokça sabahladım. Sabahladığım zaman akşama kadar uyumam normalde, uyuduğum zaman alt üst oluyor uyku düzenim. Bazen de alarm kurup 2 saat kadar uyur kalkarım. Yani sabahladıktan sonra uyursan düzeninin bozulacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı