Sabahlarken ne yapılır?

Anıl Sarı

Hectopat
Her gün sabahlıyorum bazen çok sıkılıyorum bazen de çok eğleniyorum kendi kendime neyse eğlendiğim zaman oyun oynuyorum. Aşırı sarıyor oyun eğlenemediğim zamanda hiç sarmıyor. 5 dakikada bir balkona çıkıp hava alıyorum. Sıkıldığım zaman ne yapabilirim, şu anda çok sıkılmış durumdayım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her gün sabahlıyorum bazen çok sıkılıyorum bazen de çok eğleniyorum kendi kendime neyse eğlendiğim zaman oyun oynuyorum. Aşırı sarıyor oyun eğlenemediğim zamanda hiç sarmıyor. 5 dakikada bir balkona çıkıp hava alıyorum. Sıkıldığım zaman ne yapabilirim, şu anda çok sıkılmış durumdayım.
Mastürbasyon. Şaka şaka dizi film falan izle.

yani ben şahsen her gün olmasa da sürekli sabahlıyorum onda da saatin nasıl geçtiğini fark etmiyorum oyuna dalıyorum ya da işim oluyor vs ama zaman geçmiyor yapıcak bişey bulamıyorsan yat uyu bence anlamı yok

Günümüz ekonomik koşullarında biraz ilginç bir tavsiye olabilir ancak sabahlayacağınız günler için hikayeli oyunlar satın alabilir, onu oynayabilirsiniz.

Nerede yaşadığınızı bilmiyorum ancak eğer sizin için sorun teşkil etmiyorsa balkona çıkmak yerine saat 5-5.30 sularında dışarı çıkıp yürüyüş yapabilirsiniz.

Rekabetçi oyunlarda bu saatlerde güzel gelir zira bu tarz oyunlarda bulunan "velet/toxic" olarak tanımlanan kişiler neredeyse yoktur.

En iyisini siz bilirsiniz, aklıma gelenler bunlar.

Aç hocam arkadan en sevdiğin şarkıyı duvara, tavana, ekrana, zaman ilerleyince pencerenden hafif bir aydınlık belirecek bu sefer de pencereyi açıp manzaraya karşı hayatı sorgulamak. Şahsen ben her zaman bunu yapıyorum.

Kitap okunabilir. Gerçekten, kitap en iyi dosttur. Zamanın nasıl geçtiğini anlayamazsınız.

Aslında sağlık açısından yanlış bir karar alıyorsunuz bence yapmayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı