Sabit Disk Marka Tavsiyesi

HDTune testinde düşüşlerin olması normal, bu tüm diskler için geçerli. Veri yoğunluğuna göre hız düşüp veya yüklesebilir.
Bilirsiniz, bazı dosyaların kopyalama, taşıma hızı farklı oluyor, (kimi dosyalar örneğin 100 MB hız ile taşınırken, kimisi 30 MB'a kadar düşüyir) bu farklar dosya içerisindeki parça sayısına bağlı, benim bildiğim.

Donma olayını ille de HDD'ye bağlamamak gerek, başka nedenler de olabilir. Ama isterseniz zaman varken vatana götürüp değiştirin. Belki onlar da orada test eder, sonuçta Windows kurulu, hazır.

Son düzenleme:
Yarın götüreyim hocam uzun ömürlü olmasından dolayı WD tercih edebilirim. İleride SSD alırsam depolama amaçlı kullanırım bu arada Erkan abi monitör konusu açacağım birazdan birkaç hafta içinde monitör alacağım senin düşüncülerini almak isterim.

Konuyu açtım Erkan abi monitör konusunda sonuçta belirli bir tecrübeniz vardır o bile yeterli.

@er36po Erkan abi Vatan'a götürdüm ordaki arkadaşa anlattım servise göndereceklermiş 2-3 hafta içinde gelir dedi.

Vah canım ülkem vah...
Desenize VatanPC de ayrımcılık yapıyor...
Oysa aldığım birkaç ürünü 3 hafta sonra bile götürdüğümde Vatan çalışanı bana yenisini verip bendekini de servise yollamışlardı. Bu vesileyle bekleme moduna almamışlardı beni.
Eh işte, aynı grevin birinde hakimler savcılar desteği olurken, diğerinde polis amca jopu ve gazı. Özülüyorum... gelin bana da biber gazı sıkın polis amcalar!:(
Neyse, yine duygusal bağladım.

Başka çare yok, mecburen biraz daha bekleyeceksiniz.

Erkan abi ülkemizde doğru olan şey çok az o yüzden dert etmiyorum normal karşılıyorum:) Verdiğiniz örnekteki bir ülkede yaşıyoruz bir tarafta joplanan biber gazı sıkılan işçiler diğer tarafta işçilerle eylem yapan hakimler savcılar gerçekten çok garip ülkeyiz. Doğru olan şey sayısı çok az.

Erkan abi bu arada monitör konusu açtım senin düşüncelerini önemsiyorum ve merak ediyorum yorum yaparsan sevinirim monitörü hemen almak istemiyorum sonuçta bütün gün ona bakıyoruz.

Birde yapılan ayrımcılıkta şöyle bir şey var siz ne kadar pahalı alışveriş yaparsanız o kadar iyi müşteri oluyorsunuz o yüzden değiştirmiş olabilirler tek parça alsaydınız değiştirmeyebilirlerdi ülkemizde kurulu sistem bu pahalı alışveriş yapana kıyak geçiyorlar senin için söylemiyorum Erkan abi ülkemizin durumu böyle ayrımcılık her yere işlemiş maalesef:(

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı