Merhaba arkadaşlar dünden beri bu sorunla uğraşıyorum henüz çözemedim. Ekteki resimlerde gördüğünüz gibi sabit diste (SATA) girmeye çalışınca ''Parametre Hatalı'' diyor. Yönetimde aygıt RAW olarak görünüyor PC çok ağır açılıyor uygulama ve işlemlerde aynı şekilde çok yavaş bu yüzden benim SSD'nin okuma - yazma hızına da etki ettiğini düşünüyorum bu problemin. Peki daha detaylı bilgi vericek olursam diskimin içindeki yaklaşık 2.5 TB'lık dosyaya ulaşamıyorum. Başka bir PC'de denedim ve sorunsuz çalıştı ancak benim PC'de çalışmıyor bir türlü. Ne yapmam gerek dosyalarımı yedekleyebileceğim o kadar büyük boyutlu başka diskim yok bu yüzden diskte kayıp olmadan bu durumdan sıyrılmam gerek. Hatanın nasıl başladığına gelirsek bir dvd ile format atmak üzereydim dvd'yi takmak için pc nin içindeki sata kablolarını çıkartmak zorunda kaldım o ara enerji kablosunuda çıkarttım ve sata kablolarının yerleri değişti sanırsam ondan sonra formata başladım ancak formatı aşırı yavaş bir şekilde attı ondan sonra PC'im açıldığında bu haldeydi. Nasıl çözerim bu durumun içinden nasıl çıkarım bir yol gösterir misiniz ?
Ek bilgi : Daha önceden diskleri belli portlara takmadığım sürece pc açılmıyordu ki her port düzgün bir şekilde çalışmasına rağmen.
Ek bilgi : Daha önceden diskleri belli portlara takmadığım sürece pc açılmıyordu ki her port düzgün bir şekilde çalışmasına rağmen.