Sabotaj Hakkında Düşünceleriniz

Herkes eleştirmiş çok kötü,çöp vs, diye kimse anasının karnında bir şey öğrenmiyor, desteklenmeyen hiç bir çalışma da, ilerleme kaydedemez, siz bunu bize değil oyun yapımcılarına bildirmelisiniz ki, beğenmediğiniz kısımları onlar da eğer gerçekten bu yöne kaymasını istiyorsa oyunun, düzeltip değiştirirler, sadece kötülemek kimseye bir fayda sağlamaz.

Şimdiye kadar ki hiç bir oyun mükemmel olarak çıkmadı piyasaya, örnek Codemasters F! 2009 ile F1 2020 arasındaki farka bakın anlarsınız.

Destekleyip hataları bildirin ki gelişme olsun, yoksa oturmak için kullanılan malum bölge ile klavyeye oturarak yazmakla olmuyor bu işler.
Katılıyorum. Valve gibi bir şirketin bile CS:GO'yu çıkardığı sene çok kötü kaplamalar, silah görünümleri sekmeleri falan inanılmaz kötüydü ve kimse takmıyordu bile oyunu. Sonrasında güncelleme geldi oyuncular bu neymiş dedi ve şu an anlık 750-900k oyuncu oynuyor oyunu. Kötülemek olsun diye kötüleyip kendini tatmin eden gerizekalı insanlar gerçekten çok fazla.
 
Grafiker orta seviyede olmasına rağmen kötü değil.

Silah mekanikleri ve oynanışın değişmesi lazım çok kötü olmuş.

Zula çakması gibi duruyor, daha özgün olabilirlerdi.

P2W olmamayışlarıyla belki Zula'nın kitlesini kazanabilirler diye düşünüyorum.

Ayrıca Zula'daki gibi bir hikaye sistemi eklenirse güzel olur.

Bence Zula çakması değil bakın şunu bir anlayalım bir oyun ilk çıktığında o kadar özgün olamaz illaki bir yerden esinlenir ayrıca Zula pastel boya gibi bu oyun ise grafik anlamında iyi ama hissiyat anlamında mobil oyun gibi Zula'dan kat kat iyi ve dediğim gibi her oyun ilk çıktığında o kadar özgün olamaz zor bir durum Ubisoft bakın her oyun Bug'lu GTA 5 çakması oyun yaptılar neredeyse ama bu unutuldu hep de bu oyunları kötülemeyin illaki bir yerden kopya çekilir yani dust 2 aynısı diyorsunuz sadece o harita benziyor Zula baktığımızda Full aynı her şey sadece tek yani iyi düşük sistemi olan oynaması için iyi yoksa çok iyi değil sabotaj geliştirilse iyi bir oyun olur.
Silah mekanikleri garip. CS:GO gibi gerçekçi ve kaliteli hissettirmiyor. Yine de kötü değil. Ancak Zula'yı da geçebileceklerini düşünmüyorum. Ne de olsa Zula 32bit sistemlerde bile çalışabilirken bu Sabotaj denilen oyun iyi bir sistem gerektiriyor Zula'ya göre. Yani büyük ihtimal hiçbir zaman çok büyüyemeyecek. Tabii arada bir girmelik güzel bir oyun.

Zula'da hikaye sistemi mi var? Vay be. Hiç duymamıştım.bence şunnu anlamalısın
 
sabotaj.png


Evet demek ki neymiş gerçekleri söylediğim için bana çemkirmekle bir şey değişmiyormuş. 5 dakikamı ayırmama değmeyecek, söylediğim eleştiriyi baş tacı etmek yerine bana hakaret eden insanlara laf anlatmaya çalışmışım komik. Bütün Steam eleştirileri benim söylediğim şeyleri birebir tekrar ediyor.

Kendimce köstek olmaya çalışıyormuşum yok efendim haritalar çalıntı değilmiş yok daha açık betadaymış yok klavyeye bir tarafımla yazıyormuşum...

Hepsi birbirinden değersiz, eleştiriye saygı göstermekten aciz insanlar. Neymiş birde oyunu düzelteceklermiş, önce kendi tavrınızı düzeltin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı