Saç bağlamak zararlı mı?

Olricc

Hectopat
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
204
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamlar şu an saç uzatma evresindeyim saçlarım dalgalı ve gerçekten çok zayıflar en azından ben öyle düşünüyorum dökülme oranı biraz fazla ama dökülmesinin sebebi de takıntı haline getirip sürekli saçımla oynamam. Her neyse saçımı son 2-3 gündür bağlıyorum ve daha rahat hissettiriyor ama saçıma zararlı mı faydalı mı bilmiyorum daha hızlı uzattığını falan söylüyorlar. Saç tellerimi kalıntaştırabilsem ve daha hızlı uzatabilsem çok daha güzel bir görüntü olacak ama ne hızlı uzuyor ne de telleri kalınlaşıyor. Saç bağlamak zararlı mı ve söylediğim gibi saçlarımın daha hızlı ve gür uzamasını nasıl sağlayabilirim? Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler :)
 
Hocam, saçlarınızın dökülmemesi için kaliteli bir şampuan kullanmanız ve ayrıca kafa derinizin saçınıza alışması gerek. Onun dışında saçları bağlamanın sorun olacağını zannetmem. Ve tabiiki @Megaton hocamızın dediği gibi dipten sıkmayın. 😄
 
Hocam, saçlarınızın dökülmemesi için kaliteli bir şampuan kullanmanız ve ayrıca kafa derinizin saçınıza alışması gerek. Onun dışında saçları bağlamanın sorun olacağını zannetmem.
Daha önceden Sebamed'in saç dökülme karşıtı şampuanını kullanıyordum pek bir şey değişmedi şimdi Farmasi'nin argan yağlı bir ürününü kullanıyorum bir süre deneyimleyip işe yaramazsa Organix veya başka bir markaya geçeceğim teşekkürler :)
Ayrıca yatarken çöz. Ben çok unutuyordum.
Evet çözüyorum tek sıkıntısı saçlarımın sağa sola ve yukarı doğru kayması :D
 

Geri
Yukarı