Saç dökülmesi için ne yapabilirim?

  • Konuyu başlatan Ayaz65
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.048
Arkadaşım kesin çözüm reçeteyi yazıyorum. Yaşında genç daha tedavi olursan bir sorunun kalmaz.
PRP ve mezoterapi uygulatıyorsun saçına dökülmen durur, güçsüz saçların güçlenir. Bunu genç yaşta yaptırırsan şansın çok fazla.
İleride ektirmeyle uğraşacağına şimdi kendi saçlarına özen göster. Bu işlemleri yaptırıp saçları çıkan çok insan var.
Haklı olabilirsiniz, cildiye doktoruna henüz gittim ve bana demir eksikliği nedeniyle döküldüğünü söyledi ilaç ve şampuan yazdı ancak gidişat böyle devam ederse uygulayacağım. Teşekkürler..
 
Evet dostum göründüm, demir eksikliği dedi ilaç ve procapil içerikli bir şampuan verdi ama maalesef dökülme durmadı.

Procapil için en az 3 aylık kullanım devamı gerekiyor ama yine de durmasıyda tekrardan doktoruna görün Procapil dozunu artırabilir. Daha da devam ederse finasterid hakkında bilgi al doktorundan.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı