Saç kaşıntısı

Bir tatlı kaşığı kadar kullanıyorum. Normal parmağıma alıp saç diplerine iyice sürüyorum, sürerken zaten sıvı gibi bir hale geliyor. Ne kadar bekletirsek o kadar iyi sanırım (benim için, çünkü benim saçımın durumu bayağı kötü, delicesine kaşınıyor, saçım çok kuru o yüzden sürekli vazelin gibi kokusuz bir nemlendirici kullanıyorum, vazelinle saçım gayet temiz ve rahat). Ben bekletebildiğim kadar bekletiyorum kokusu vs yok rahatsız etmiyor. Baya besleyici vazelin. Yüzüme de sürüyorum elimde kalanı, yüzümde bayağı canlı hale geldi.

Deneyeceğim teşekkür ederim.
Bende benzerini yaşıyorum. Doktora gittiğimde sedef ve egzama dedi. İkisininde ilacını sürüyorum saçıma. Özellikle kış aylarında çok fena kaşınıyor. Saç derim çok kuruyormuş. O yüzden saçımı haftada 3 kereden fazla yıkamamamı söyledi. Belki yardımı dokunur sana söylediklerimin. Ayrıca seboreik Dermatit'i de bir araştır.

Hocam teşekkürler tavsiyeler için ama benim saç derim bayağı çabuk yağlanan saç derilerinden neredeyse 1 veya 2 günde bir yağlanıyor o yüzden kuruluktan olduğunu pek sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı