Saç kremı saç döker mi?

cantus

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2020
Mesajlar
230
Çözümler
1
Saç saglıgı ıcın Glıss marka saç kremı kullanmayı haftada 1 kere saca uygulamayı dusunuyorum. Ama forumlara baktıgımda ılerıkı yaslarda saç dokulmesı falan yapıyor diye yazmıslar. Bunun gerceklık payı var mıdır?
 
Bu ürün mü?
Ne kadar süredir kullanıyorsunuz saçta faydasını gördünüz mü?
sprey hali- 1 aydır kullanıyorum saçım baya parladı ayrıca sıklaştı

kullandığım bu: Gliss Schwarzkopf Gliss Million Gloss Yoğun Parlaklik Veren Durulanmayan Sivi Saç Kremi 200 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
sprey hali- 1 aydır kullanıyorum saçım baya parladı ayrıca sıklaştı
 
Sprey hali- 1 aydır kullanıyorum saçım bayağı parladı ayrıca sıklaştı.

Kullandığım bu: Gliss Schwarzkopf Gliss Million Gloss Yoğun Parlaklik Veren Durulanmayan Sivi Saç Kremi 200 Ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ben de saç kremi araştırırken ev yapımı bakım videoları falan izledim (elmalı)sirke ve suyu fısfısın içinde karıştırıp saçıma uyguladım ve saçım daha canlı daha hacimli olmuştu(normalde aşırı ince ve direk suyu gördü mü pamuk gibi olan şekil almayan saçım hacimli ve kolay şekil almaya başladı).
Bu doğal olmayan kremlere pek güvenmiyorum açıkçası.
Ben de şu an saç kremi yok ama madem sen saç kremi kullanıyorsun bir de sirkeli su kullanmayı deneyebilir misin aralarında ne kadar fark olacak bakarsın.
 
Ben gliss in million glossunu kullanıyorum (kızlar için olanı) gliss in saç kremleri saç dökmüyor hocam.

Sacının tıpı nasıl? Nasıl bır etkı yarattı kullanımdan sonra benımkı kalın tellı ama kolay sekle gıren tıp. Saç kremındeken ıstegım sacımı bıraz daha hacımlı dolgun olması.
 

Geri
Yukarı