RitmicOfficial
Hectopat
6 gün çok kısa bir süre gerçekten, bakım serumları falan etki ediyor ama bu kadar kısa sürede onların da etki edeceğini düşünmüyorum.
Saç ilk kesildikten 1 hafta sonraya kadar toparlar kendini zaten. Sen saçını öyle görmeye alışkın olmadığın için garip geliyor. 1 hafta sonra daha düzgün gözükür gözüne merak etme.
Ara sıra saçı kendi yağıyla beslemek gerekiyor. Evde olduğum zamanlar 1 2 gün duş almadığım oluyordu. Vitamin çok önemli bir etken. Saç yapısına göre şampuan kullanmak bu işin başında geliyor. Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum ve saçlarımı taramıyordum. Ama artık taramam gerekiyor onu da sadece duşta kremledikten sonra yapıyorum saçımı açtıktan sonra yani. Saçım kıvırcık olduğu için kremlemeden tararsam ki tarayamam direkt dolanır saçlar kopuyor ve düğümleniyor.Normal zamanlarda nasıl hızlı uzar.
Bugün yeni bir berbere gittim adama sadace kiriklari al dememe rağmen subay tıraşı yaptı. 6 gün sonra kuzenimin nişanı var böyle gitmek istemiyorum. Saçımı hemen uzatacak bir şey var mı?
Ara sıra saçı kendi yağıyla beslemek gerekiyor. Evde olduğum zamanlar 1 2 gün duş almadığım oluyordu. Vitamin çok önemli bir etken. Saç yapısına göre şampuan kullanmak bu işin başında geliyor. Ben saç kurutma makinesi kullanmıyorum ve saçlarımı taramıyordum. Ama artık taramam gerekiyor onu da sadece duşta kremledikten sonra yapıyorum saçımı açtıktan sonra yani. Saçım kıvırcık olduğu için kremlemeden tararsam ki tarayamam direkt dolanır saçlar kopuyor ve düğümleniyor.
Ben besleyici yağlar vesaire kullanmadım öğrenciydim ve onlara harcayacak param yoktu. İllaki yararı vardır ama bilgi sahibi değilim. Tek önerim vitamin seviyenizi normal tutmanız, zorunda olmadıkça saç kurutma makinesi kullanmamanız ve saçınızın kendi yağıyla beslenmesine izin vermeniz olabilir.
Aşırı ısıtılırsa saçları kırdığını ve döktüğünü düşünüyorum. Ayrıca benim egzemam var. Kullanırsam mahvoluyor kafam. O yüzden uzak duruyorum. Ama soğuk şehirlerde yaşayanlar mecburen kurutuyor.Saç kurutma makinesinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyordum yıllardır.
Borde duşta genelde şampuan kullanmam yani haftada 1 filan veya antreman yaparsam kullanıyorum kullanma sebebim yaptığım spor gereği karşımdaki kişi ile sürekli temas halindeyiz ve çok hijyenik bir ortam değil şampuan yerine ne kullanılır küçükken kalıp sabunla yıkanırdım saçlarım pamuk gibi olurdu birde her sabah saçlarımı tarıyorum taramak sağlıklı mı (tarak sert değil)Aşırı ısıtılırsa saçları kırdığını ve döktüğünü düşünüyorum. Ayrıca benim egzemam var. Kullanırsam mahvoluyor kafam. O yüzden uzak duruyorum. Ama soğuk şehirlerde yaşayanlar mecburen kurutuyor.
Taramak sağlıklıdır, şampuan yerine sabun kullanıyordum saçlarım kısayken. Ama çok sertleştiriyor saçlarımı. Kıvırcık olduğu için benim bakım rutinim böyle. Düz saçlılar için daha rahat olur. Saçı tarayarak dökülmüş ama diğer saçlara tutunarak kafanızın içinde kalabalık yapan saçları temizlemiş olursunuz, saç havalanır deri havalanır.Borde duşta genelde şampuan kullanmam yani haftada 1 filan veya antreman yaparsam kullanıyorum kullanma sebebim yaptığım spor gereği karşımdaki kişi ile sürekli temas halindeyiz ve çok hijyenik bir ortam değil şampuan yerine ne kullanılır küçükken kalıp sabunla yıkanırdım saçlarım pamuk gibi olurdu birde her sabah saçlarımı tarıyorum taramak sağlıklı mı (tarak sert değil)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.