Saç nasıl hızlı uzatılır?

372121

Kilopat
Saç kaç cm de bağlanacak kadar olur?
Nasıl daha hızlı uzatabilirim?
Şu an 7 cm desek kaç ay sonra başlayabilirim?
Bu kadar baglayabilmek için kac cm olması gerekir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20211214-121528_Google.jpg
    Screenshot_20211214-121528_Google.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 246
Son düzenleme:

Bol bol yıkayın.

Yağ karışımları falan kullanabilirsin dostum argan+badem+hindistan+yılan yağını eşit oranda karıştırıp saç diplerine masaj yaparak haftada 2 kez uygulayabilirsin. Ayrıca aşağıda ki şampuanı şiddetle tavsiye ederim 2 günde 1 duş alsan yeterli olur. Ayrıca saç uzama hızına göre değişir ama ortalama 7-8 aya o kıvama gelir saç.

Hindistan cevizi yağ saç derisini besler ve saç tellerine nem verir ayrıca kepek oluşumu ve saç kırılması gibi durumlar ile savaşır bence denemelisin.

Yağ karışımları falan kullanabilirsin dostum argan+badem+Hindistan+yılan yağını eşit oranda karıştırıp saç diplerine masaj yaparak haftada 2 kez uygulayabilirsin. Ayrıca aşağıda ki şampuanı şiddetle tavsiye ederim 2 günde 1 duş alsan yeterli olur. Ayrıca saç uzama hızına göre değişir ama ortalama 7-8 aya o kıvama gelir saç.

Hocam toplanması için kac cm olması gerek?

Hocam toplanması için kac cm olması gerek?
Nasıl toplamak istediğinize bağlı hocam ama normal bir şekilde 1 yılda bağlanır. Ben de yıllarca uzun saç kullandım en son pandeminin başında tekrar uzatmaya başladım şuan saçlar 40cm'yi geçti sanırım. Bu arada 6 ayda 1 kırıkları mutlaka aldırın ki sağlıklı uzasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı