Saçma Fobiler

El Ayuwoki’den de korkuyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodan sonra benimde artık Michael Jackson fobim var hayırlı uğurlu olsun

Bir sürü var. Örnek olarak şunları atabilirim ;

terlik.jpg
kemer.jpg
kırbaç.jpg

El ayuwoki’den de korkuyor musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sanırım arkadaşla aynı problemi yaşadığımı az önce öğrendim sağ olun.

Hiç böyle bir olay yaşamamış olmama rağmen küçükken bile kabuslarıma girecek kadar korkutan bir şey: kapısız asansör ilerlerken arasında sıkışmak veya garaj kapısı vs. gibi bi yerde sıkışmak veya birisinin sıkıştığını görmek. Daha da korkuncuysa 2 yıl önce falan bir büyük bir asansör kazası atlattım. 😰

Arkadaşın korktuğu şey bu bence. Ben de korkuyorum bu şeyden, tam olarak ne bu ya?
İnanin neden yapildigini ben de bilmiyorum. Asagidaki tarihi videoda gorulen hayaletin bu olmasi muhtemel.

İnanin neden yapildigini ben de bilmiyorum. Asagidaki tarihi videoda gorulen hayaletin bu olmasi muhtemel.

Büyük bir şaka veya cidden gerçek. Hangi psikopat böyle garip garip hareketler yapıp kamera önüne çıkar ki? Maskeye de neredeyse hiç benzemiyor, gözler de çok pörtlek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı