Saçma Fobiler

1597678219637.png

İnanin neden yapildigini ben de bilmiyorum. Asagidaki tarihi videoda gorulen hayaletin bu olmasi muhtemel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonu 2metre uzaktan tuttum ama yine korktum

İnanin neden yapildigini ben de bilmiyorum. Asagidaki tarihi videoda gorulen hayaletin bu olmasi muhtemel.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sosyal olmasa sana tonlarca sövmüştüm :(

Akli dengemi yitiriyordum az daha, atlata atlata izlediğim için görmemişim sondakini. Bir kez dikkatli izleyeyim dedim, kalbim çarpıyor :(

Benim en saçma fobim.
Michael jackson.
Önceden korkmuyordum ama son 1 yıldır her gördüğümde korkuyorum. Arkadaşlarım da sağ olsun gözüme sokuyolardı. Bu aralar azaldı ama önceden resmen öteki tarafa yolluyordu sebebini anlayamadığım saçma bir fobimdir.
Sizin saçma fobileriniz nelerdir bakalım neler var.

Michael jacksondan korkmamak anormal değil mi ölümüne yakınki yüzü korkunç geliyor bana.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı