Saçma Hareketler Yapan Türk YouTuber'lar Neden Çok Tutuluyor?

Önceden aynı şey Burak Oyunda için geçerli değil miydi? Oyun oynarken saydırıyordu. Şimdi anladı herhalde hatasını normale döndü. Döndü ve abone sayısı neredeyse artmıyor. Enes Batur'a bak. Çeşitli şaklabanlıklar, küfürler, kendi yaş grubunu hitap etmeyen içerikler, saygısızlık, kötü challengeler.
 
Düşük yaş ortalamsından faydalanarak para kazanmaya çalışıyorlar. Ne yani bu hareketleri yüksek yaş kitlesini çekmek için mi yaptığını sanıyorsunuz? Hayır, o bunların farkında ve tamamen çocukların dikkatini çekme amaçlı bu tür hareketler yapıyor. Yapabilir de fakat çocuklar ne anlasın prim yaptığından :) Birkaç kuruş para kazanmak için şekilden şekile giriyorlar.
En önemlisi de çocukların ebeveynleri nerede onu merak ediyorum?
 
İzleyen suçlu videoyu çeken adamda sorun yok ama video çekenbirazcık bile kendini önemsiyorsa zaten böyle gerizekalı gerizekalı hareketler yapmaya devam edebilir ve yolda görüp küfür yiyebilir.
 
Demek ki çok zayıf kültür aşılanmış, kitaptan çok TV açılmış vs. Gayet normal. Eğlence sektörü her yerde böyle. Önemli olan eğlendirirken öğretmek. Gayet iyi paralar kaldırıyorlar. Bu durum tamamen velilerin suçudur.
 
Daha iyisini sen yapta izleyelim.
Kusura bakmayın ama sizi para ile'mi gönderiyorlar? Heryerde onları savunmanız için? Demokratik bir ülkedeyiz şuanda gençlerin bazıları yüzünden ne halde olduğu çok belli. 9-10 yaşındaki çocuğun ağzından küfür düşmüyor. Hiç düşünmüyormusun sen bunlar bu pis lafları kimlerden öğreniyor diye?
 
Maddi imkansızlıklar yüzünden çoluk çocuk sokağa çıkamaz oldu. Cep telefonu ya da dizüstü alan hemen YouTube videolarını açıyor. Ee ne bekleyeceksiniz ki? 6-7 yaşında çocuklar tıkladıkça izliyor, zaten TV'de de bir şey kalmadı.

Ayda 300 milyon fatura gelen 2000 senesinde bile internet bundan iyiydi. Bu kadar reklam da yoktu, oyun bile indirmiyordu ama bundan daha iyiydi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı