Saçma Hareketler Yapan Türk YouTuber'lar Neden Çok Tutuluyor?

Sokakta çocukların anırarak küfür ettiğini görünce bir paradoksa girdim. Meğersem Enes Batur izliyorlarmış. Ellerinde telefon vardı burasını bir ayrı eleştiriyorum. Zevkler ve renkler tartışılmaz (bak yine fetiş anlamı çıkarıyorum ben ya.) ama baya yapmacık. Challengeleri tehlikeli (şu bilgisayar kontrol şeysi.) orası bir miktar kalite barındırıyor fakat genel olarak düşük yaş kitlesi ile ne yazıktır ki ``leş`` bir toplulukta yaşıyoruz (karşı çıkana 10 saatlik vurbana dubstep versiyonu dinletin lütfen.). Medeniyet yok oluyor sanırım...
Kısacası;
Düşük Yaş Kitlesi + ``Leş`` (vurbana.exe) bir topluluk = ``ÖÖÖÖ ÖMKKKKKKK ÖNÖS BÖTÖR ÇÖK ÖYÖ LÖF ÖTMÖ ÖSTÖMÖYÖSÖN ÖZLÖMÖ ÖÇ VÖLÖD!! !!! !!``
O bilgisayar kontrol şeysi dışında ben de 1 tane kaliteli içeriğini görmedim daha bu kanalın.
 
Arkadaşlar insanların yaptıklarını istediğiniz kadar eleştirebilirsiniz bunda sonuna kadar hakkınız var. Ama yargılayıp onlara kötü sözlerde bulunamazsınız. Adam para kazanıyor ve istediği hareketleri yapıyor. Sana saçma gelir başkasına gelmez. Belki o kadar aboneye sahip bir kanalın olsa sen de yapardın belki de yapmazdın. Onların yaşantılarını bilmeden bu tip yorumlar yapmak da bence çok doğru değil. İzlemezsin olur geçer. Kaliteli içerik yapan az da olsa hala var. Bu her zaman böyleydi zaten basında. Televizyonlarda da öyle değil mi ?
 
Artık kaliteli içerikten ziyade kalitesiz içerik üretenler çok olduğu için kalitesiz içerik ile kaliteli içeriği fark edemiyorlar bence. Saçma şeyler daha çok izleniyor artık. Zaman böyle oldu.
 
Anlamsızca küfürler ediyolar üstelik yaş kitlesinin düşük olduğunu bile bile . Kardeşim onun yüzünden ana avrat küfür öğrendi izletmiyoruz (6 yaşında) bunun gibi değişik kanallar var onlara denk geliyor .
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı