Saçma konuların açılması engellenmeli mi?

Sizce de bu tür konular onaylanmamalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    91
Niye açılmasın? 400.000 TL oyun sistemi önerileri konularını görmeden günüm güzel geçmiyor.
Sacma dedigimiz konulari acanlarin yas ortalamasina bakin diyorum. Evet özellikle konu disi forumu cok fena bayiyor cogu zaman
Bence forumda +18 seçeneği olmalı, 18 yaş altının açtığı konuları görmeyelim en azından. 18 yaş altı olanlar varsa kusura bakmasın 30'una gelince çekilmez oluyorsunuz

Bıktım artık "73 Yaşındayım boyum 3 metre daha uzar mı?" tarzı konulardan. Konuları engellemiyorlarsa da bize direkt kategoriyi engelleme şansı verilse güzel olur.

Ama hocam adam benden büyük de olabilir, 14 yaşındayım ben. Gidip çay bardağının kulbuna aşık olduğumu falan konu açmıyorum ki. Yine de katılıyorum dediğinize.
Akil yasta degil bastadir. Örneklendiremiyecegim.
Bence forumda +18 seçeneği olmalı, 18 yaş altının açtığı konuları görmeyelim en azından. 18 yaş altı olanlar varsa kusura bakmasın 30'una gelince çekilmez oluyorsunuz
Böyle bir sey olursa da, ayrimcilik ve ötekicilik olur diye düsünüyorum. Sacma konular o kadar bariz sekilde aciliyor ki, bence bu konuda en büyük görev yetkililere düsüyor. Ayrica yöneticilerin de bu konuda yetkilileri yüreklendirmesi lazim

Forum fazla aktif değil. O konular da açılmasa mezarlık olur burası. Tabi bu onayladığım anlamına gelmez.

Ya hocam abartın yahu. +18 seçeneğinin gelmesi çok saçma olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…