Saçma konuların açılması engellenmeli mi?

Sizce de bu tür konular onaylanmamalı mı?

• Oy verenlerin toplamı
    91
Niye açılmasın? 400.000 TL oyun sistemi önerileri konularını görmeden günüm güzel geçmiyor.
Sacma dedigimiz konulari acanlarin yas ortalamasina bakin diyorum. Evet özellikle konu disi forumu cok fena bayiyor cogu zaman :)
Bence forumda +18 seçeneği olmalı, 18 yaş altının açtığı konuları görmeyelim en azından. 18 yaş altı olanlar varsa kusura bakmasın 30'una gelince çekilmez oluyorsunuz :D

Ama hocam adam benden büyük de olabilir, 14 yaşındayım ben. Gidip çay bardağının kulbuna aşık olduğumu falan konu açmıyorum ki. Yine de katılıyorum dediğinize.
Akil yasta degil bastadir. Örneklendiremiyecegim.
Bence forumda +18 seçeneği olmalı, 18 yaş altının açtığı konuları görmeyelim en azından. 18 yaş altı olanlar varsa kusura bakmasın 30'una gelince çekilmez oluyorsunuz :D
Böyle bir sey olursa da, ayrimcilik ve ötekicilik olur diye düsünüyorum. Sacma konular o kadar bariz sekilde aciliyor ki, bence bu konuda en büyük görev yetkililere düsüyor. Ayrica yöneticilerin de bu konuda yetkilileri yüreklendirmesi lazim :)

Niye açılmasın? 400.000 TL oyun sistemi önerileri konularını görmeden günüm güzel geçmiyor.

Ya hocam abartın yahu. +18 seçeneğinin gelmesi çok saçma olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı