Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim haksızlığa uğramam sonucunda kendisi adını değiştirmişti, vakti dolunca eski haline döndürecek zaten.
Konunun içeriğine bağlı. Bazı saçma konuları okumak keyif veriyor. Ama boy ve sevgili konuları açısından bir şey demeyeceğim.
Onaylanmamasına imkan yok bu arada. Buradan bir kazanç sağlanıyor. Ne kadar fazla konu- boş muhabbet varsa o kadar kazanç-popülarite demek. Hepsiburada saçma ürünler satmasın diyebilir misiniz? Hayır.
Modlar işine geleni onaylamıyor ki zaten. Virgül koymadım bir kere "dikkat et bir daha uyarmam!" diye bir uyarı alıyorum konu açıyorum onaylanmıyor. Böyle mecraları fazla kâle almayın. İhtiyacı olana yardım edin ihtiyacınız olursa yardım isteyin. Boş başlıklara hiç bakmayın zaman kaybı yaşarsınız.
Konuyu öne çıkaran şey, açan değil yanıt verenler oluyor. Daha önce saçma olmadığı halde açtığım konularda isminiz yoktu, yardım etmediniz öyle değil mi? O halde başka konulara da karışmanın alemi yok.
Bugün maden kazarken aynı zamanda Radeon ayarlarımla oynuyordum. Sonra crash verdi Radeon ve gminer saçmalamaya başladı. Normalde default ayarlarda 35 mh/s kazması gerekirken GH/s ile kazıyor gibi göstermeye başladı ama tabii ki böyle bir şey yok. Ama raporu öyle yolladığı için istatistiklerim...
Oyun oynarken az güç uygulasam bile tam basmışım gibi hassasiyeti olan bir klavye arıyorum. Yani yarım basışta bile aktifliğini sürdürebilen. Hızlı gerilim anahtarları olan bir klavye. Bu cümleyi kurmamın sebebi şu an kullandığım yarı mekanik klavyeden dolayı. Eski klavyem Logitech K120'de böyle...
Oyunun ana menüsü açılıyor. Oyuna başla dediğimde yükleme ekranında donup kalıyor ve oyunu alta alınca bu hatayı vermiş olduğunu görüyorum. Epic Games üzerinden oynuyorum, internette bulduğum çözümler hep Steam için. Yardımınızı bekliyorum.
Abi siz nasil liberalsiniz? Herkesin kurallar cercevesinde her konuyu acma hurriyeti yok muydu hani? Herkes susarsa konusma hakki elit bir azinliga mi ait olacak?
Konuyu öne çıkaran şey, açan değil yanıt verenler oluyor. Daha önce saçma olmadığı halde açtığım konularda isminiz yoktu, yardım etmediniz öyle değil mi? O halde başka konulara da karışmanın alemi yok.
Bugün maden kazarken aynı zamanda Radeon ayarlarımla oynuyordum. Sonra crash verdi Radeon ve gminer saçmalamaya başladı. Normalde default ayarlarda 35 mh/s kazması gerekirken GH/s ile kazıyor gibi göstermeye başladı ama tabii ki böyle bir şey yok. Ama raporu öyle yolladığı için istatistiklerim...
Oyun oynarken az güç uygulasam bile tam basmışım gibi hassasiyeti olan bir klavye arıyorum. Yani yarım basışta bile aktifliğini sürdürebilen. Hızlı gerilim anahtarları olan bir klavye. Bu cümleyi kurmamın sebebi şu an kullandığım yarı mekanik klavyeden dolayı. Eski klavyem Logitech K120'de böyle...
Oyunun ana menüsü açılıyor. Oyuna başla dediğimde yükleme ekranında donup kalıyor ve oyunu alta alınca bu hatayı vermiş olduğunu görüyorum. Epic Games üzerinden oynuyorum, internette bulduğum çözümler hep Steam için. Yardımınızı bekliyorum.