YouTube Saçma videolar öneriyor

AssassinSlayer

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Gemi Makine işletme mühendisliği öğrencisi
Bu ara, yaklaşık 3-4 gündür YouTube'da gece video izlerken saçma sapan BTC canlı yayınları, yabancı müzik, Arapça çocuk videoları gibi hiç izlemeyeceğim ya da aratmadığım şeyler öneriliyor. Sebebi ne olabilir? Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?

Edit: Telefonda yaşıyorum, şu anda bilgisayarda ya da TV'de dikkatimi çekmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ara, yaklaşık 3-4 gündür YouTube'da gece video izlerken saçma sapan BTC canlı yayınları, yabancı müzik, Arapça çocuk videoları gibi hiç izlemeyeceğim ya da aratmadığım şeyler öneriliyor. Sebebi ne olabilir? Siz de bu sorunu yaşıyor musunuz?

Aynısı bende de mevcut takipteyim.

Ben bütün cihazlarda yaşıyorum. Bende zannediyorum ki hesap zombi hesap falan oldu da video izletiyorlar. Baktım bir şeyde yok. Tek ben değilmişim.

İzlenme ve arama geçmişinizi temizleyin sonra istediginiz tarzda videoları aratıp onlari izledikten sonra o tarz videolar önerilecektir.

Bendede korece şeyler cikmaya başladı. Adware yedim diye şüpheleniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı