Saçta kepek nasıl engellenir?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, ben saç spreyi ve wax kullanıyorum. Şampuan Elidor fakat saçımın alt kısımları kepek dolu böyle hafif saça dokunduğumda kepek düşüyor ve aşırı rahatsız edici bir öneriniz var mı? Acaba kalitesiz sprey veya başka bir şeyden midir? Şimdiden teşekkürler.

Şampuanınız kepeği iyi temizleyemiyordur. Farklı bir şampuana geçin, Prozinc güzeldir veya Bioblas'ın kepek önleyici şampuanı.

Arkadaşlar selam, ben saç spreyi ve wax kullanıyorum. Şampuan Elidor fakat saçımın alt kısımları kepek dolu böyle hafif saça dokunduğumda kepek düşüyor ve aşırı rahatsız edici bir öneriniz var mı? Acaba kalitesiz sprey veya başka bir şeyden midir? Şimdiden teşekkürler.
ketoral diye bir şampuan var bende de kepek vardı onu kullandım işe yaradı ancak haftada 2 gün kullanacaksınız ve o şampuan hariç başka birşey kullanmayın wax sprey vs onlar hariç

Hocam bana şampuan, saç köpüğü ve saç spreyi linkli bir şekilde atar mısınız?

4 numara olacak şekilde.
Prozinc Vitamin E Kepeğe Karşı Etkili Şampuan 3 x 300 ML Fiyatları ve Özellikleri Kuru, kepekli.

Prozinc Normal Yağlı Saçlar için Kepek ve Dökülme Karşıtı Şampuan 3 x 300 ML Fiyatları ve Özellikleri Yağlı, kepekli.

Saç köpüğü ve saç spreyi Schwarzkopf Taft olabilir. İsteğinize göre modellerden seçebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı