Sadece adını ve soyadını bildiğim bir kişiyi nasıl bulabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben çal miyim arkadaşım çalsın bana getirsin demekle aynı şey. Bir şeyi kendiniz için başkasına yaptırmanız etik olmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Adam halihazırda bulaşmış zaten. Eli bir kere bulaşmış. Sen çamura düşen bir şeyi alırken eli zaten kirli olan arkadaşına mı rica edersin yoksa kendin temiz olan eli mi kirletirsin. O kişi zaten bir kere bulaşmış kimlere kimlere bakıyor her gün.

Komiksiniz paneli şu anda türemeler basmış durumda. Bulacağı şey senin T.C.'in olacaktır ama o veledler T.C.'yi ya da bulduğu diğer bilgileri sana diyecektir sadece. Ama eskiden öyle değildi, eskiden millet paneli kumar işi için kullanırdı genelde. Yabancı T.C. yabancı numara ve de biraz sosyal mühendislik yapıp adamın telefonuna giden kodu alıp, adamı kumarda borca sokardı ve parasını kendi alırdı, şimdi ise senin dediğin o panelcilerin hiçbiri onu yapamaz çünkü tecrübeleri yok. Vede türemeler hepsi.

Ben kullanmıyorum hocam. Dediğiniz gibi türeme dolu. Okuldaki kendini bir şey sananlar karşıma ev adresi T.C. anne kızlık soy adıyla geliyor olan bu işte. Eline bir şey geçmiyor.

Adam halihazırda bulaşmış zaten. Eli bir kere bulaşmış. Sen çamura düşen bir şeyi alırken eli zaten kirli olan arkadaşına mı rica edersin yoksa kendin temiz olan eli mi kirletirsin. O kişi zaten bir kere bulaşmış kimlere kimlere bakıyor her gün.

Kılıf uydurmaya çalışmayın lütfen bu suç ve siz birine yaptırsanız bile suç. Basit bir gerçek bu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı