Sadece Chrome açıkken 7.1 RAM kullanımı

Hocam sadece 2 oyundan ibaret değil ki, bir sürü sekme, canlı yayın, 2 oyun, Steam yüklemesi.

Sadece 2 oyundan ibaret olmadığını biliyorum ancak en çok etkileyen oyunlar o yüzden öyle yazmıştım. Bilgisayarı biraz zorlamış arkadaş. RAM'de bu yüzden sıkıntı çıkmış olabilir. Günümüzde sadece oyun oynamak için bile 8 RAM artık yetersiz deniyor, arkadaşın 2 oyun, yayın, yükleme işlemlerini 8 GB ile yapması da biraz garip.

Sadece 2 oyundan ibaret olmadığını biliyorum ancak en çok etkileyen oyunlar o yüzden öyle yazmıştım. Bilgisayarı biraz zorlamış arkadaş. RAM'de bu yüzden sıkıntı çıkmış olabilir. Günümüzde sadece oyun oynamak için bile 8 RAM artık yetersiz deniyor, arkadaşın 2 oyun, yayın, yükleme işlemlerini 8 GB ile yapması da biraz garip.

Katılıyorum konu sahibine sorum neden böyle bir şey yaptığıdır :D.

En basit oyunda bile 10 GB RAM kullanımı oluyor artık. Arkadaş PC'yi coşturmaya çalışmış. :)

1606471720543.png

1606471738956.png

Konuyu yazarken 7.1'di 6.2 olmuş ne var ki bu da anormal bir değer bence.
Sizce de normal değil mi? İki tane oyun açık ayrıca o kadar uygulama açmışsınız.

Hayır dün bu olay yaşanırken ekran karardı zorla yeniden kendine geldiğinde her şeyi kapatmama rağmen devam etti.
2 Oyunu aynı anda açıp RAM kullanımından şikayet mi ediyorsunuz?

Lütfen güzelce tekrar okuyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı