Sadece dil bilerek para kazanılır mı?

hugomne

Picopat
Daha fazla  
Şu an 9. sınıf öğrencisiyim yabancı dillere 8. sınıfta iken dillere ilgi duymaya başladım; İngilizce seviyem A1 düzeyindeyken 1 yıl içerisinde B1 seviyesini getirdim, ek olarak da Arapça'yı çok iyi bir şekilde anlıyorum ama iyi bir şekilde konuşamıyorum (hatay'lıyım). Ben bu dilleri önümdeki 3.5 yıl içerisinde çok iyi bir seviyeye getirirsem üniversiteyi okumadan yurt dışında bir işte çalışabilir miyim (Almanca da öğrenmek istiyorum.)?

Son düzenleme:
Hem arapça hem ingilizceyi bilirseniz yurt dışını bırak Türkiyede bile güzel kazançlar sağlarsınız, tabiki bir üniversite diplomasıyla desteklemekte önemli. Çevirmenlik, tercümanlık gibi olaylarda güzel kazançlar var. Yurtdışında ingilizce biliyor olmak bir lüks değil çünkü herkes biliyor. Ama dil konusunda yabancılık çekmeyeceğin için herhangi bir meslekte en azından anlaşma konusunda zorluk çekmessin.

Yurtdışına gitmene gerek yok, çağrı merkezlerinde özel şirketler iyi dil bilen eleman arıyor ve euro / dolar bazından maaş da verebiliyor. Yurtdışına gidersen de max garsonluk yaparsın. Onun yerine okulu bırakmadan eadan hazırlanıp bir diploma alırsan önün açık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı