Sadece diyet ve 10.000 adım yürüyüşle zayıflanır mı?

Wonder of U

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Kendim şu an 119 kilo bir gencim. Fazla kilolarımdan kurtulmak istiyorum ancak fitness salonuna yazılacak param yok. O yüzden kendi imkanlarımla zayıflamam gerek. Şimdilik 3 gündür şeker, yağ ve un mamüllerinden uzak duruyor, kaloriye uygun besleniyor ve günde en az 10.000, 15.000 adım yürüyorum. Sizce bu şekilde zayıflamak mümkün mü?

Son düzenleme:
Mümkün fakat illa spor yapmak için fitness salonuna gerek yok. Youtube'den karın kası videolarına bakabilirsin dışarı çıkıp basketbol oynayabilirsin varsa bisiklet sürebilirsin. Yapabileceğin çok fazla şey var.

Mümkün fakat illa spor yapmak için fitness salonuna gerek yok. YouTube'dan karın kası videolarına bakabilirsin dışarı çıkıp basketbol oynayabilirsin varsa bisiklet sürebilirsin. Yapabileceğin çok fazla şey var.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Ama benim kas yapmak gibi bir amacım yok sadece zayıflamak istiyorum. Basketbol veya futbol tarzı etkinlikleride arkadaşlarım olmadığı için yapamıyorum maalesef.

Öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Ama benim kas yapmak gibi bir amacım yok sadece zayıflamak istiyorum. Basketbol veya futbol tarzı etkinlikleride arkadaşlarım olmadığı için yapamıyorum maalesef.
Kas videoları sadece kas yapmaya yaramaz yağ yakımını da ciddi derecede hızlandırır. Spor aktiviteleri için ben arkadaş pek aramıyorum fakat duyuyorsan saygı duyarım tabii ki. İstanbul/Fatih tarafındaysan birlikte oynayabiliriz :D.

Kas videoları sadece kas yapmaya yaramaz yağ yakımını da ciddi derecede hızlandırır. Spor aktiviteleri için ben arkadaş pek aramıyorum fakat duyuyorsan saygı duyarım tabii ki. İstanbul/Fatih tarafındaysan birlikte oynayabiliriz :D.
Teklifin için teşekkür ederim ancak ben Azerbeycanda yaşıyorum o yüzden birlikte oynamamız pek mümkün değil

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı