Sadece diyet yaparak zayıflanabilir mi?

660494

Centipat
Merhaba, ben 1.83 boyunda 110 kilo biriyim fazlaca yağlıyım. Günde 10 saat ayakta çalıştığım bir işteyim lakin çok koşuşturma olmuyor markette çalışıyorum, sadece diyet yaparak ve yeterli protein alarak fazlaca yağ yakmak istiyorum. İşten dolayı spora vaktim olmuyor sadece diyet ile bunu sağlayabilir miyim?

Merhaba, ben 1.83 boyunda 110 kilo biriyim fazlaca yağlıyım. Günde 10 saat ayakta çalıştığım bir işteyim lakin çok koşuşturma olmuyor markette çalışıyorum, sadece diyet yaparak ve yeterli protein alarak fazlaca yağ yakmak istiyorum. İşten dolayı spora vaktim olmuyor sadece diyet ile bunu sağlayabilir miyim?

Evet verirsiniz ancak ödemler gider zayıf ama yağlı bir vücudunuz olur.

Yaktığın kalori aldığından fazlaysa her durumda zayıflarsın istersen tüm gün uyu. Besin intoleransı nedir, testi nedir araştırmanı tavsiye ederim. Ve mümkünse bir dahiliyeye git ve durumu anlat. Diyetisyen dedikleri şey saçmalıktan ibaret.

Evet verirsiniz ancak ödemler gider zayıf ama yağlı bir vücudunuz olur.

Hocam okul okuyorum Ekim'e kadar çalışacağım burada Ekim'den sonra part time a geçeceğim spora da Ekim'den sonra gidebilirim ya da haftada 1-2 gün belediye spor salonuna gidebilirim fırsat buldukça çalışırken, ne önerirsiniz?

Hocam okul okuyorum Ekim'e kadar çalışacağım burada Ekim'den sonra part time a geçeceğim spora da Ekim'den sonra gidebilirim ya da haftada 1-2 gün belediye spor salonuna gidebilirim fırsat buldukça çalışırken, ne önerirsiniz?

Hocam kardiyo yapacaksınız başka çaresi yok maalesef yağ dediğimiz şeyin vücuttan atılabilmesi için fazla uzun süre aç kalmanız gerekir. Eğer spor yapacak bir yolunuz yok ise o zamana kadar sürekli aç kalın vücut önce ödemi atar daha sonrasında yağa geçer.

Bir diyetisyenden yakın zamanda " bu işin yüzde 60-70i yediğine dikkat etmek, spor daha sonra gelir demişti.

Yıllar önce de babam zayıflamak için 3 saat yürümüş eve gelmişti, profesyonel sporcu amcaoğlu da bizdeydi babam bir bar çikolata yeyince amcaoğlu " Amca yürüdüğün tamamen boşa gitti" dedi.

Başka uzmanlardan da bunu duydum.

1 ortalama çikolata 500 kalori ve bunu yakmak için ortalama 6-8 km yürümek lazım.
İlk bakışta ben inanamadım ama çok doğruymuş.

Ne yediğimize çok dikkat etmek lazımmış ben onu öğrendim.

Hocam kardiyo yapacaksınız başka çaresi yok maalesef yağ dediğimiz şeyin vücuttan atılabilmesi için fazla uzun süre aç kalmanız gerekir. Eğer spor yapacak bir yolunuz yok ise o zamana kadar sürekli aç kalın vücut önce ödemi atar daha sonrasında yağa geçer.

Tamamdır hocam beslenme dikkat edip haftada 2-3 gün spora gitmeye çalışırım. Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı