Hocam o nası fiyat hesaplama![]()
Eski konularına baktım RX 560 varmış elinde. Düz mantık.
Ne kadar olur ki
Custom loop yapmak bayağı tutuyor. Sadece ekran kartı bloğu 4-5 bin TL benim bildiğim. Biliyorsa @deadfellow biliyordur.
Hocam o nası fiyat hesaplama![]()
Ne kadar olur ki
Eski konularına baktım RX 560 varmış elinde. Düz mantık.İkinci elde 1000-1500 TL diye düşündüm.
Custom loop yapmak bayağı tutuyor. Sadece ekran kartı bloğu 4-5 bin TL benim bildiğim. Biliyorsa @deadfellow biliyordur.
Hocam RX 560 sa gerek yok yapmayın sakın boş verin.
Sıvı soğutmalı bir kart istiyorsan direkt hazırını da alabilirsin. İkinci elde Sapphire RX 6900 XT Toxic Extreme Edition gibi kartları bulursun, üstüne verip takas yapabilirsin diye düşünüyorum. 3080 için de Gigabyte Aorus modeli vardı diye hatırlıyorum sıvı soğutmalı.
Anlatamıyorum galiba eski kartım RX 560 su an RTX 3080 kullanıyorum sıvı soğutma işinden anlamıyorum nasıl yapabilirim diye soruyorum millet bana kartın RX 560 sa gerek yok diyor attığım mesajlar mı görünmüyor![]()
Hocam mesajlarınız geriye gitmiş nedense gözükmemiş kusura bakmayın. Yapabilirsiniz ama bence tek ekran kartına yapmak mantıksız olur.Anlatamıyorum galiba eski kartım RX 560 su an RTX 3080 kullanıyorum sıvı soğutma işinden anlamıyorum nasıl yapabilirim diye soruyorum millet bana kartın RX 560 sa gerek yok diyor attığım mesajlar mı görünmüyor![]()
ya millet o kadar saçma yorum yaptı ki kafam karıştı en sonunda biri gelmiş 15 tane rx 560 parası diyo biri başka bişey diyo kafam karıştıElinde RTX 3080 olduğunu anladım hocam. Sıvı soğutmalı modeller ile takas da deneyebilirsin dedim.
Hocam mesajlarınız geriye gitmiş nedense gözükmemiş kusura bakmayın. Yapabilirsiniz ama bence tek ekran kartına yapmak mantıksız olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.