Etiketlediğim arkadaşta custom loop mevcut. Süreç ve maliyet hakkında en iyi bilgiyi o verir.
2. elde sıvı soğutma blokları var RTX 3080 için. Detaylı bir şey olduğu için sıvı soğutma işi bayağı bir araştırma yapmanız lazım. YouTube'da en detaylı video bu. Buna bir bakabilirsiniz.
Şahsen eğer RX karttan bahsediyorsanız zarar olur. Karta bi güzel bakım yaparsanız soğutması güzel olur. Başka kasa toplarsınız satarsınız onuda.Anladım dostum diğer ekran kartım içinde başka bir kasa alıp toplayıp satacağım bütçemde var sence ona da yapıp satmak bana zarar mı olur yoksa kar mı olur?
Şahsen eğer RX karttan bahsediyorsanız zarar olur. Karta bir güzel bakım yaparsanız soğutması güzel olur. Başka kasa toplarsınız satarsınız onu da.
Bende çok anlamıyorum nasıl yapıldığını falan. Ama attığım videonun 20. dk sına kadar izlemiştim. Güzel videoydu. Oradan bakabilirsiniz. RX kart içinde güzel bi kasa yaparsanız satılır her türlü. Sıvı soğutma gereksiz o kartta.Kartın termal bakımını ben yapmıştım zaten bu tür durumları yapabiliyorum ama sıvı soğutma işini çok anlamıyorum
Bende çok anlamıyorum nasıl yapıldığını falan. Ama attığım videonun 20. dk sına kadar izlemiştim. Güzel videoydu. Oradan bakabilirsiniz. RX kart içinde güzel bir kasa yaparsanız satılır her türlü. Sıvı soğutma gereksiz o kartta.
Mantıklı hocam.O kasayı bundan önce yapıp satıp o kasanın parası ile sıvı soğıtma yapmayı düşünüyorum
Mantıklı hocam.
Rica ederim hocam, iyi akşamlar.Teşekkür ederim bilgilerin için iyi geceler dostum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.