Hocam bugün ilk defa filtre kağıdı ile denedim, koyduğum kahvenin miktarı kadar mesela kağıdın yarısına kadar geldiyse yarısına kadar koyuyorum, kahvenin kağıttaki yerine kadar yani. 3. denememde falan tam yapabildim bu arada, diğer ilk 2 denemede ya kağıt suyun içine düştü, ya o kahve direkt suyun içine girdi falan. Ama yapmayı öğrendim 3. denememde. Bu arada normalde makinede yaptığımdan çok hafif oluyor, normalde makine ile yaptığımda genelde süt ile içebiliyorum (sade içtiğim zaman oluyor, tabi acı tadına alıştığım için normal geliyor) ama kağıtla yaptığımda, makineye nazaran çok daha hafif bir tadı var.
Evet hocam kağıt ile yaptığımda gerçekten çok daha hafif bir tadı var. Bu arada 2. attığınız kağıdı kullanıyorum, gayet yetiyor. Zaten ortalama 1.5 hafta sonra İstanbul'a geri döneceğim için beni 1.5 2 hafta idare ettirir.
Şu anlık sıkıntı su koyarken bir süre bekleyip, sonra tekrar konuluyor ya o kahve tam demlensin diye. O sırada su doğal olarakdan soğuyor, bayağı soğuğa yakın ılık oluyor. Kahvenin tadında herhangi bir sıkıntı olmuyor bu arada sadece soğuğa yakın ılık olduğu için doğal olarakdan tam lezzeti alamıyorum.
Bu arada biraz konu dışı olacak ama, bugün sabahtan beri foruma giremedim. Sanırım DDoS saldırıları falan oluyormuş, doğru mudur?