- Makaleler
- 4
Yok hocam şaka yapıyorum. Deli olmadığımı biliyorum.En önemlisi ise deli değilsiniz. Mantığınız ağır basıyor. Bu oldukça güzel bir özellik. Benim gibi birine rastlamak güzel oldu.
Yok hocam şaka yapıyorum. Deli olmadığımı biliyorum.En önemlisi ise deli değilsiniz. Mantığınız ağır basıyor. Bu oldukça güzel bir özellik. Benim gibi birine rastlamak güzel oldu.
Seni bir ihbar edeyim de, forumca tersten gülelim. :dSelamün Aleyküm arkdaşlar tiner,bali ve sahte içki istiyorsanız yazabilirsiniz.![]()
Le cola var ama.Bir kola alırım.
Kel kardeşime buzlu bir Redbull.Oda olur abi.
Aslında biliyor musunuz sayın hocam?Bende sizin zıttınızı yaşıyorum. Yanımda bir arkadaşım olsun sabaha kadar TF2 oynayalım istiyorum.
Normal kola yok mu? Pepsi de olur.Le cola var ama.
"OWWWNOOOOOOOOOOOOODONTKİLLMMEEEEE!"Seni bir ihbar edeyim de, forumca tersten gülelim. :d
Kahkaha attımSeni bir ihbar edeyim de, forumca tersten gülelim. :d
Şu hayatta arkadaşım olmadığı için (aslında vardı da hepsi sattı beni.) mecbur yalnızlığa alıştım. Hayali dünyam da yaşıyorum öyle. Pokemon eğitmeni olduğumu hayal ediyorum.Aslında biliyor musunuz sayın hocam?
Bir deneyin. Ben hatta müzik melodilerini kafamda ayrıştırıyorum. Bu işe çok önem veriyorum. Küçükken tesadüfen böyle bir şeyin beni iyileştirdiğini farkettim. O günden beridir üstünde çalıştığım ve beni onaran bu özelliğime yeni şeyler kazandırdım. İnanın hem kendinize yararınız oluyor ve inanın beni çok mutlu ediyor. Belki sizi de eder. Ve hayali arkadaşım var. Yine kendim. Normal arkadaşlarımda çok ama kendimle konuşmayı dertleşmeyi çok seviyorum. Ben ve hayali arkadaşım bazen birleşiyoruz planlar yapıyoruz.
Deli misiniz siz diyorsunuz belki amainanın, insanın en iyi dostu kendisidir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.