Sadece GNU/Linux kullanan var mı?

Var mı?

• Evet

Oy: 52 52,5%
  • Hayır

Oy: 47 47,5%

• Oy verenlerin toplamı
    99
O halde şöyle bir video bırakıyorum sizlere canlar!.. Bu arada 6 yıldır non-stop bir şekilde sadece linux kullanıyorum. Ve onu çooookkkk seviyorum çünkü o benim aşk çikolatam!..

Linux ===>

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Not: Video Kalitesi 1 sat içinde artacaktır!..

Senin o kimseye yediremedigin Winzort'un tekel olusturdugu icin bazilarimiz bazi yerlerde muhtac kalabiliyor.

Xbox Game Pass desteklenirse (Minecraft oynanıyor ancak FH5 gibi oyunlar oynanmıyor) bende kullanırım.

Linux kullanmak istiyorum fakat oyun bağımlısıyım ve birçok oyun Linux'ta yok ekran kartı yazılımı yüklemekte zor ve sanal makine ile oyunları açtığımda FPS aşırı düşük oluyor. Bu yüzden Windows'a mecburum.

Oyun oynayamiyorum , ekran kartimi undervolt edemiyorum, BIOS modlayamiyorum, fanlarimi kontrol edemiyorum vesaire vesaire daha tonla sey var.
Ne?

OC için Linux daha fazla kontrol sunuyor. Frekans ve voltaj ayarlarını geçtim, amdmemorytweak ile ekran kartı belleğinin timing ayarlarını bile kurcalayabiliyorum.
Fancontrol servisi ile ekran kartı sıcaklığına göre anakarta bağlı sıvı soğutma fanlarını bile kontrol edebiliyorum.
amdvbflash ile AMD kartlara BIOS flashlayabilirsiniz.
Red BIOS Editor programını wine ile açabilirsiniz. Windows'a özel bir yanı yok.

Native Linux destekli War Thunder:

Son düzenleme:

Bu dediklerinin hicbirini NVIDIA ekran kartina sami bioslarihip bir laptop ile yapamiyorum. Daha da sayabilecegim seyler cikar. Red BIOS editor ile AMI BIOS'lari editleyemezsin. BIOS editlemek icin WINE kullanmak tahminimce hayatimda yapacagim son seylerden biri olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…