Sadece Kayıt Defteri Temizliği Yapan Program ?

• Konuyu başlatan zzaf
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 5.860

zzaf

Megapat
Makaleler
1
Yer
Osmaniye
Daha fazla  
Meslek
Elektronik Teknolojileri
Arkadaşlar sadece kayıt defteri üzerinde uzmanlaşmış ve tek işi kayıt defteri temizlemek olan bir program arıyorum. Güvenilebilirliğine ve uzlanlığına güvene bileceğim bir program tavsiye eder misiniz.

Daha önceleri Advanced System Care kullanıyordum fakat ASC çok fazla aracı barındırdığı ve arka planda çalıştırdığı için bilgisayarda kasmaya sebeb oluyor. ASC bilgisayarın herşeyine karışıyor. Bu yüzden Ccleaner kullanmaya başladım artık ancak onun kayıt defteri temizliği konusunda uzman olmadığını düşündüğüm için sizden sadece kayıt defteri konusunda uzmanlaşmış bir program istiyorum.

Peki Wise Registry Cleaner'ın "Sistem Ayarlama" kısmındaki "Açılış-Kapanış Hızlandırma", "Sistem Kararlılığı", "Sistem Hızlandırma" fonksiyonlarına güvenebilirmiyiz.

Teşekkür ederim . Bizlerle ilgilendiğiniz için Allah (cc) razı olsun. Çünkü sizin verdiğiniz şeyler yılların tecrübesini iki üç cümleye sığdırmak ve bize anlatmaktır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı