Sadece League of Legends oynarken ping artıyor

woldparker1

Femtopat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 haftadır sadece League of Legends oynarken belirsiz aralıklarla, oranlarda ve sürelerde ping cikiyor. İnternette bulabildiğim tüm buna benzer yolları denedim(DNS degistirdim, PC Wi-Fi ayarlaroyla oynadım, modemi sıfırladım, bilgisayarı modemin yanına aldım, oyunu silip yükledim, diğer konulardaki yöntemleri denedim) ama hicbiri ise yaramadı buna tek sebep olacak şeyin 3 hafta once bilgisayarıma bir virüs bulasmisti ve hem benim hem de ailemdeki herkesin hesap şifreleri çalınmıştı. Tabii ilk bilgisayara antivirüs yukleyip virusu sildim ardından hesapları alıp üstüne modemi sıfırladım ve virusun gittiğine emin oldum ama o zamandan beri hala ping cikmaya devam ediyor ve bu öyle 100 falan da değil 50-60 falan gorumunor ama 3-5 saniye oyun donuyor hatta oyundan atıyor. Gerçekten çok çaresiz kaldım daha önce böyle bir şey yasayıp da bilgisi olan varsa sevinirim. (son olarak evet antivirusle kapadım oyuna girerken)

Son düzenleyen: Moderatör:
1)Antivirüs programı kaynaklı virüs yaşıyor olabilirsiniz.

2)Virüs sistem veya oyun dosyalarına zarar vermiş veya hâlen başka virüsler duruyor olabilir.

3)Bufferbloat sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Benim tavsiyem en başta Bufferbloat için ayarlama yapmanız. Eğer çözülmezse bilgisayara temiz Windows kurulumu yapıp yeniden denemeniz yönünde. Bufferbloat için rehber:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı