Sadece matematiği kötü olan birisinin sayısal seçmesi mantıklı mıdır?

Matematiğim cidden kötü fakat fizik kimya biyolojim ortalamanın bir tık üstü yani. En düşük notum bu dönem sadece fizik 53 o da ama matematiğim bayağı kötü. Sizce sayısal seçmek mantıklı mı?

Şu an icin zor. Git esit agirlik sec sozelden meslek yok zaten adamakıllı ve cok ezber. En azindan EA da sayisal da oldugu gibi ileri matematik isleniyor matematigi halledersen FKB çorap söküğü gibi geliyor. İleride bolum de meslekler de seni tatmin etmezse mezuna birakirsin sayisalda ilerlesin cunku zaten matematik cepte oluyor ama bu senaryo da zorlama bir tık. Kararli degilsen sayisal zorlar seni canavar gibiler.

Aslında çok çalışmayı denedim fakat çalışma metodumu bir türlü bulamadım öneriniz var mı?

Hocam benim de matematik çok kafam almıyor. Ondan çok önerim yok. Bende bu sene 11 olacağım ben eşit ağırlık seçtim. Bana göre böyle bir durumda eşit ağırlık daha mantıklı. Eğer çalışıp olmuyorsa ileride sıkıntı yaşarsınız gibime geliyor. He derseniz ki ben hallederim geçin sayısala iş imkanı daha çok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı