Sadece oyun için Intel vs AMD

Tek siteden alınıyorsa tek seçenek var demektir zaten alabilirsiniz o zaman topladığınız sistemi.

Peki 2080S yapamıyıorum zaten bütcemi çok aşıyor 2070 Super ve 9700K oyun için daha iyi degil midir? Biraz testlere baktıgımda 9700K önde *oyun* olarak mesela project cars de 3700X 119FPS alırken 9700K ise 139 FPS alıyor.
 
Oyun için işlemci değil ekran kartı alınır. Lütfen artık anlayın. AMD bu yıl çıkacak işlemcileriyle AM4 soketi uyumlu olacak diyor. PCIe 4.0 var diyor. Daha ucuz fiyata daha yüksek performans diyor. Daha az güç tüketimiyle daha yüksek performans diyor. Bu zamanlarda Intel alana artık bir şey demiyorum. Herifler yine soket değiştireceğiz diyorlar bu yıl. Aldığın işlemci daha 3-5 aya kalmaz eskiyecek.
 
Oyun için işlemci değil ekran kartı alınır. Lütfen artık anlayın. AMD bu yıl çıkacak işlemcileriyle AM4 soketi uyumlu olacak diyor. PCI-e 4.0 var diyor. Daha ucuz fiyata daha yüksek performans diyor. Daha az güç tüketimiyle daha yüksek performans diyor. Bu zamanlarda Intel alana artık bir şey demiyorum. Herifler yine soket değiştireceğiz diyorlar bu yıl. Aldığın işlemci daha 3-5 aya kalmaz eskiyecek.

AMD'de değiştirecek degil mi? 4.seride yeni çıkacak işlemciler ve anakart da degişecek dogal oalrakda daha fazla olacak fiyatlar 3-4 haftaya almam lazım olacak yine butcemi geçer ama eğer 2080 yapabilmem onu alicakdim ama ikisindede Max 2070S yapabiliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı