Sadece Oyun İçin ISS ve Tarife Önerisi

167913

Kilopat
Merhaba, Isparta'da okuyorum ve öğrenciyim. Apartta kaldığımdan online oyunlarda pingim ara ara fırlıyor. Hızı çok önemli değil, indirme yapması öncelik olan bir şey değil. Kaldığım daireye ekonomik ve ping sorunu en az olan ISS ve tarife önerisi almak istiyorum, teşekkürler.

Ben de Superonline'den Netspeed'e geçiyorum. Yarın belgeleri yollayacağım. Belgeler ellerine ulaştıktan sonra 48 saat içinde geçiş sağlanacak, sadece geçiş yapılırken 1-2 saatlik bir kesinti olacak dediler. Bakalım nasıl olacak.
Ben de Superonline'dan Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Ping'de sıkıntı yaşarım diye korkuyorum.
Superonline ve Netspeed'de ping olarak bir fark olmaması gerekir VDSL olarak bağlandığınızda. Sonuçta TTNET altyapısını kullanıyorsunuz ikisinde de. Superonline ve Netspeed sadece aracı, altyapı aynı.

Ben de Superonline'den Netspeed'e geçiyorum. Yarın belgeleri yollayacağım. Belgeler ellerine ulaştıktan sonra 48 saat içinde geçiş sağlanacak, sadece geçiş yapılırken 1-2 saatlik bir kesinti olacak dediler. Bakalım nasıl olacak.

Superonline ve Netspeed'de ping olarak bir fark olmaması gerekir VDSL olarak bağlandığınızda. Sonuçta TTNET altyapısını kullanıyorsunuz ikisinde de. Superonline ve Netspeed sadece aracı, altyapı aynı.
Peki Fiber paket mi önerirsiniz yoksa Hiper tarifeyi mi ? Hiper 200 tarifesinde 75 MBPS'ye kadar hız verildiği yazıyor. Fiber paketlerde ise maximum 50 MBPS. Bu değerlerin tam tersi olması gerekmez mi ? :O

Tekrar merhaba. Cevaplarınız için teşekkürler. Tahahhütsüz olması benim için önemli şu an burada kalıcı olmadığım için. İstediğim zaman sıkıntısız bir şekilde kapatıp gidebilmeliyim. Elimde ADSL modem olduğu için ADSL bir tarife seçeceğim. Netspeed'in ADSL paketlerine baktığımda upload 1 Mbps olarak belirlenmiş. 1 Mbps upload online oyunlar için yeterli mi? Ayrıca Netspeed deneyimleri olanlar da özellikle oyun deneyimlerini aktarırsa sevinirim.

Peki Fiber paket mi önerirsiniz yoksa Hiper tarifeyi mi ? Hiper 200 tarifesinde 75 MBPS'ye kadar hız verildiği yazıyor. Fiber paketlerde ise maximum 50 MBPS. Bu değerlerin tam tersi olması gerekmez mi ? :O
Apartmanınızda fiber varsa, evinize kadar fiber geliyorsa tabii ki fiber. Fiber internette daha düşük ping alırsınız, bağlantınız daha stabil olur.
Şöyle bir durum var; 75MBPS olan paket AKN'li, yani 24MBPS'ye düşüyor. Ama 50MBPS olan AKN'siz paketlerde düşme olmuyor. Fiber de alsanız VDSL de alsanız AKN olmasın derseniz 110 TL'ye 50MBPS download 4MBPS upload olan paketi veriyorlar. Sonuç olarak mümkünse fiber alın, fiber altyapınız yoksa VDSL alın AKN olmasın istiyorsanız zaten hızlar aynı.

Apartmanınızda fiber varsa, evinize kadar fiber geliyorsa tabii ki fiber. Fiber internette daha düşük ping alırsınız, bağlantınız daha stabil olur.
Şöyle bir durum var; 75MBPS olan paket AKN'li, yani 24MBPS'ye düşüyor. Ama 50MBPS olan AKN'siz paketlerde düşme olmuyor. Fiber de alsanız VDSL de alsanız AKN olmasın derseniz 110 TL'ye 50MBPS download 4MBPS upload olan paketi veriyorlar. Sonuç olarak mümkünse fiber alın, fiber altyapınız yoksa VDSL alın AKN olmasın istiyorsanız zaten hızlar aynı.
Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı