Sadece SSD kullanmak sakıncalı mı?

Makaleler
1
Daha fazla  
3000 TL'lik bir sistem toplamayı düşünüyorum fakat bütçeyi bazı şeylerden kısmam gerek ve depolama bunun için uygun. Depolama ihtiyacım gerçekten çok az ve oyun için kullanacağım.
ITOPYA'dan baktığım kadarıyla 240 GB'lik ortalama SSD'ler, en ucuz HDD'ye göre bile daha ucuz. Dolayısıyla bana sadece SSD almak daha mantıklı geliyor. Fakat yalnızca SSD kullanmak, SSD'ye ve sisteme yük bindirir mi, SSD'de ısınma yapar mı? Sistemi oyun için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece SSD kullanmak bir sorun yaşatmaz, kullanabilirsiniz.

3000 TL'lik bir sistem toplamayı düşünüyorum fakat bütçeyi bazı şeylerden kısmam gerek ve depolama bunun için uygun. Depolama ihtiyacım gerçekten çok az ve oyun için kullanacağım.
ITOPYA'dan baktığım kadarıyla 240 GB'lik ortalama SSD'ler, en ucuz HDD'ye göre bile daha ucuz. Dolayısıyla bana sadece SSD almak daha mantıklı geliyor. Fakat yalnızca SSD kullanmak, SSD'ye ve sisteme yük bindirir mi, SSD'de ısınma yapar mı? Sistemi oyun için kullanacağım.
Hiç bir şey olmaz sadece oynayacağın oyunlara bağlı olarak 240 GB sana yetecekmi bunu düşünmelisin.
Mesela bende 1 TB HDD 240 GB SSD var.
Battlefield5, Gta 5, Pubg, Csgo, Rust, Diablo 3, gibi oyunlar var ve geriye kalan alan 24 GB yani ayrı bir depolama yapmayi düşünüp bu kadar çok oyun oynayacaksanız sadece hacim sıkıntısı çekersiniz. :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı