Sadece SSD sorun yaratır mı?

urktdbyme

Kilopat
PC topluyorum da geçenlerde birisi sadece SSD kullanırsan sisteminde sorun yaşarsın HDD'de alman gerekiyor dedi. Bana mantıklı gelmedi sistemimi en başta sadece 500GB SSD ile çalıştırmayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Sistem:
2080 Super Gaming X Trio.
Ryzen 7 3700X.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC topluyorum da geçenlerde birisi sadece SSD kullanırsan sisteminde sorun yaşarsın HDD de alman gerekiyor dedi. Bana mantıklı gelmedi sistemimi en başta sadece 500 GB SSD ile çalıştırmayı düşünüyorum, herhangi bir sorun yaşar mıyım?
Sistem:
2080 Super Gaming X Trio.
Ryzen 7 3700X.
Herhangi bir sorun yaşamazsınız hafızayı çok doldurmamaya çalışın yeter. Sadece SSD değil HDD de geçerli zaten bu hiçbir diskin hafızasını ağzına kadar doldurmak iyi değil.

500GB SSD size yetecekse veya bütçeniz yüksek değerlere sahip SSD almaya yetmiyorsa 500GB SSD'yi düşürüp HDD kullanmaya gerek yok.

HDD eskide kaldı, ben senin gibi yaptım sadece SSD ile kullanıyorum sistemimi, ilk yaptığımda millet olurmu öyle şey dedi ama sistemdeki uçuşu görünce herkes öyle yaptı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı