Sadece Twitch ve müzik dışında bir şey yapamamak

Gaming laptop var ayn.
O yüzden zevk vermiyor, Ben oyun bilgisayarım olmadan önce dandik bilgisayarım vardı oyuncu bilgisayarım olsun gta5, o bu şu akıcam vs diyordum 2 ay sonra yüzlerine bile bakmıyorum. Halende bakmıyorum şimdi Forza Horizon 5 yüklüyorum 1 hafta oynayıp silicem, Tek çözüm güzel kafa dengi bir ekip bulup onlar ile oynamak solo oynamak zevk vermiyor.

O yüzden zevk vermiyor, ben oyun bilgisayarım olmadan önce dandik bilgisayarım vardı oyuncu bilgisayarım olsun GTA 5, o bu şu akıcam vs diyordum 2 ay sonra yüzlerine bile bakmıyorum.

E yani bende de benzer durumlar oldu PS3 aldım çok büyük hevesle birkaç ay sonra soğudum Gaming laptop aldım 2 senede soğudum PS4 aldım hevesle ana menüsünü gördüğüm an soğudum.

Internet kullanma birkaç gün. Oyun oynama isteğin gelecektir.

Söyle ben yazın Temmuz'un 1'de köye gittim 22'de geldim evime dedim bir süre internet görmedim orada PC yoktu telefon hiç çekmiyordu dedim belki eve dönünce daha istekli olurum ama olmadı.

O yüzden zevk vermiyor, ben oyun bilgisayarım olmadan önce dandik bilgisayarım vardı oyuncu bilgisayarım olsun GTA 5, o bu şu akıcam vs diyordum 2 ay sonra yüzlerine bile bakmıyorum. Halende bakmıyorum şimdi Forza Horizon 5 yüklüyorum 1 hafta oynayıp sileceğim, tek çözüm güzel kafa dengi bir ekip bulup onlar ile oynamak solo oynamak zevk vermiyor.

Bende de aynısı oldu :D

E yani bende de benzer durumlar oldu PS3 aldım çok büyük hevesle birkaç ay sonra soğudum Gaming laptop aldım 2 senede soğudum PS4 aldım hevesle ana menüsünü gördüğüm an soğudum.

Söyle ben yazın Temmuz'un 1'de köye gittim 22'de geldim evime dedim bir süre internet görmedim orada PC yoktu telefon hiç çekmiyordu dedim belki eve dönünce daha istekli olurum ama olmadı.
Yayıncıların oynadığı oyunları izlerken oynayasın gelmiyor mu? Unlost cs oynarken benim aşırı canım çekiyor mesela.

@Alper elmas @Barisgzl1
3 müz toplanıp ortak bir oyun oynayalım zevk alırız belki.
Bende gelebilirim steamimde hatrı sayılır oyunlarım var.

Yayıncıların oynadığı oyunları izlerken oynayasın gelmiyor mu? Unlost cs oynarken benim aşırı canım çekiyor mesela.

Klasik pazar günü sıkılmacaları hafta içi hep deriz pazar günü şunu yapıcam bunu yapıcam diye. Sonra forumda sıkıldım diye konu açarız 😂

Yayıncıların oynadığı oyunları izlerken oynayasın gelmiyor mu? Unlost CS oynarken benim aşırı canım çekiyor mesela.

Yok vallaha oyun hakkında konuşmak dışında hiçbir şey yapasım gelmiyor 1 2 senedir doğru düzgün oyun girmedim Disney+ aldım biraz çizgi film izliyim diye çizgi film izlemeyi hala severim dalga geçmeyim yok onu da yapasım gelmiyor eskiden hoşlandığım hiçbir şeyi yapasım gelmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı