Sadece Windows'u sıfırlamak zararlı mı?

Ready2Die8

Decapat
Daha fazla  
Benim bilgisayar bozulmuştu. GeForce experence bozulmuştu, sildim. İnternetten baktım, driverları silip yükleyin dedi. Ben de grafik sürücüsünü falan da sildim ama yüklenmedi. Ben de sadece grafik sürücüyü yükleyeyim dedim, o da olmadı. İnternetten sonra biraz daha araştırma yaptım. Driverlar tam silinmemiş olabilirmiş. DDU'dan sileyim dedim. Oradan da olmadı. Sonra C klasöründeki NVIDIA dosyalarını silin dedi, denedim.

Yine olmayınca bilgisayari sıfırlayayım dedim. Başka yolu yoktu. Önemli dosyaları saklayıp flash bellekten sıfırlayacaktım. Flash belleği takıyorum, çalışmıyor. Arkadaşa sordum, Aygıt Yöneticisi'nden çıkış yap dedi, geri takarsın. Orada takılı gözüküyor ama bu bilgisayara gelince takılı gözükmüyor. Çıkış yaptım. Klavye mouse gitti, hiç çalışmadı. PC açılınca çalışmıyor ama BIOS'a girerken çalışıyordu en son. Önceden flash bellekte ISO dosyası vardı. Oradan sadece Windows'u sıfırladım. Oyunlarda FPS düşmesi ya da lag sıkıntısı olur mu? Tamamen sıfırlamak istemedim, çok oyunum vardı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -3 Eksi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı