Sadece yumurta ile kas gelişir mi?

PC den anlayan

Hectopat
Daha fazla  
Sadece yumurta ve fıstık veya fındık ezmesi ile kas gelişir mi? Normalde tavuk var ama tavuklarda hormonlu. Kırmızı ethafta da 1 defa yense, her gün yiyecek kadar et pahalı olur. Protein kısmını nasıl karşılanır başka olarak?

Yani kas egezersizle gelişir hocam sadece protein yiyerek değil. Ha protein ihityacı için tavuk yiyin her şey hormonlu zaten. Onun haricinde protein tozu alabilirsiniz.

Yumurta proteini iyi sindirilir belki de yiyebileceğin en iyi protein kaynağı ama günlük ihtiyacını yumurtadan karşılayacak kadar yumurta yiyemezsin. Ayrıca vücut da bir süre sonra olumsuz tepkiler göstermeye başlayabilir bu tarz bir tek tip beslenmeye karşı. Bitkisel kaynakları da diyetine dahil etmeye çalış.

Tavuklar hormonluda ne hormonlu değil ki şuan?
Cips yiyon o çok mu temiz?
Tavuk yiyebiliyorsan ye, günlük kilonun 1.5 katı kadar protein alman iyi olur senin için.
Tavuklar hormonlu değil diye biliyorum. Pahalı oluyormuş öyle. Dur video atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tavuklar hormonluda ne hormonlu değil ki şu an?
Cips yiyon o çok mu temiz?
Tavuk yiyebiliyorsan ye, günlük kilonun 1.5 katı kadar protein alman iyi olur senin için.

Cips yemiyorum. Paketli şeyler yemiyorum. Neredeyse 9 senedir kola ağzıma değmedi, bu herkes için böyle olmalı.

Yani kas egezersizle gelişir hocam sadece protein yiyerek değil. Ha protein ihityacı için tavuk yiyin her şey hormonlu zaten. Onun haricinde protein tozu alabilirsiniz.
Biliyorum yemek yemekle olmadığını, spor yapıp kas yırtılması onarılması olmaz zaten , ;)

Hocam günde 1 koli yumurta yesem ronnie colemann olur muyum?
Olursun evladım devam.

Tavuklar hormonlu değil diye biliyorum. Pahalı oluyormuş öyle. Dur video atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Doğrudur belki, benim de duyduğum tavuk dediğin en az 120 günde yetişkin olur. Şimdiki tavukları sırf ticaret ve olarak kazanma için iğne hormon vererek büyüme hormonlarını 30 günde 45 günde büyüyorlar.

Sırf paketli şeyler yenilmediğinden, sırf abur xubur burger, Fast food, yenilmediğinden sırf kilo kilo yağlı vücuda sahip olunmadıpından birine zargana demek bu kadar kolay mı peki?

Cips yemiyorum. Paketli şeyler yemiyorum. Neredeyse 9 senedir kola ağzıma değmedi, bu herkes için böyle olmalı.

Biliyorum yemek yemekle olmadığını, spor yapıp kas yırtılması onarılması olmaz zaten , ;)

Olursun evladım devam.

Doğrudur belki, benim de duyduğum tavuk dediğin en az 120 günde yetişkin olur. Şimdiki tavukları sırf ticaret ve olarak kazanma için iğne hormon vererek büyüme hormonlarını 30 günde 45 günde büyüyorlar.

Sırf paketli şeyler yenilmediğinden, sırf abur cubur burger, Fast food yenilmediğinden sırf kilo kilo yağlı vücuda sahip olunmadığından birine zargana demek bu kadar kolay mı peki?
Bana niye sitem ediyorsun? 😅

Sonuç olarak zayıfsan zargana diye nitelendirilebilirsin ama şişman, obez olmaktan daha iyi bir şey bu. Mesela direkt spora başlayıp kas yapmaya odaklanabilirsin ama kilolu isen yağ yakman da gerekecek. Bu yol daha uzun. Zayıfım deyip boş beleş şeylerle kendine kilo aldırma. Sağlıklı kilo al.
İlk başta yazdığın gibi sadece yumurta, fıstık ezmesi Yemen şart değil. Önce sağlıklı beslen. Elden geldiğince. Proteini bol alacaksın tabii de elden geldiğince ye. Normal insanın aldığının altına inmemeye çalış en azından.
Gene kütle eklersin bir şekilde. En kötü fit olur sağlıklı olursun. Tecrüben olur. Uzun vadeli düşünmek gerek.
Ben mesela çok kiloluyum. Ağırlık çalışıyorum. Hem güçleniyorum. Kas da olduğu kadar işte. Beslenmem çok iyi değil. Kilom sabit kalıyor aşağı yukarı. Kaslanıyorum. Uzun vadede kilo verirken daha rahat olurum. Çünkü dediğim gibi beslenmem iyi değil. YKS senem. Kötüye gidişatı engelliyorum en kötü. Vücudum da hafiften şekilleniyor da zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı