Sades R1 Kulaklık Alınır mı?

Vaper06

Megapat
Daha fazla  
Aliexpress'ten Sades R1 kulaklık almayı düşünüyorum.
İyi bir kulaklıklı mikrofon arıyordum, bunu bulabildim uygun fiyata 33.17 dolar 125 TL.
7.1 Özelliği olması, mikrofonun 360° dönebilmesi ve uzun olması güzel bir özellik.
Sades R1 kullanan birisi yazabilir mi?
0b7e9612ff162a30ce234778f5b6dcf11481474359-lg.jpg
Ürüne buradan ulaşabilirsiniz: Tahmini Teslimat Zamanı

Al dene Eren memnun kalırsın belki :) Daha önce kullanan duymadım ürünü.
Reyiz mikrofonlu kulaklıklar hakkında baya araştırma yaptım, araştırmam neticelendi.
Anlatayım; mikrofonu tak çıkar olmayan kulaklıklar, hoparlörlerle aynı yerden geçtikleri için hoparlörden gelen sesi mikrofon algılamakta. Bu yüzden boş yere 125 TL verip, alacağım kulaklık eninde sonunda Hyperx Cloud 2 olduğu için, Hyperx Cloud 2 almaya karar verdim. İndirmeye girdiğinde almayı düşünüyorum :)

Reyiz mikrofonlu kulaklıklar hakkında baya araştırma yaptım, araştırmam neticelendi.
Anlatayım; mikrofonu tak çıkar olmayan kulaklıklar, hoparlörlerle aynı yerden geçtikleri için hoparlörden gelen sesi mikrofon algılamakta. Bu yüzden boş yere 125 TL verip, alacağım kulaklık eninde sonunda Hyperx Cloud 2 olduğu için, Hyperx Cloud 2 almaya karar verdim. İndirmeye girdiğinde almayı düşünüyorum :)
Öyle bir bütçen varsa zaten hiç zorlama kendini, Hyperx Cloud 2 al rahatına bak :)

Sades ve Somic gibi Çin markalarının ucuz ürünlerini kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bütçeniz yeterliyse zaten hiç düşünmeden HyperX Cloud II alın.

Sadesin A3 modeliydi galiba benimde kullandığım, 110₺ gibi bir fiyata almıştım.
Daha öncesinde de Logitech G230 kullanıyordum.
Şöyle söyleyebilirim hayatımda aldığım en yüksek ve en pürüzsüz sesi verdi bana. Mikrofon olarak da şuanda piyasadaki en pahalı kulaklıkla aynı kalitede.
Ürün USB girişli , kendi programı ve eq ayarı var.
7.1 deneyimini yaşatıyor.
Tek kötü yönü malzeme kalitesi, plastik ama kalitesiz his veriyor.
Ama içeriden baktığın zaman kalitesinin farkına varıcaksın gerçekten iyi bir marka en azından benim kullandığım ürün harika, hala daha kullanmaktayım.
Bu arada bende Çin'den sipariş etmiştim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı