Çözüldü Sağ tıklayınca geç açılma ve donma yaşanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yalçın22

Hectopat
Daha fazla  
Windows güncellemesi yaptıktan sonra bir dosyaya sağ tıklayınca açılmama ve geç açılma sorunuyla karşılaştım. En son yaptığım Windows güncellemesini sildim yine olmadı. Biraz araştırdım komut istemine SFC / scannow yazdım %100 de yeniden başlattım düzelmedi. PC yeniden başlattım yine düzelmedi. Shexview yükledim ve sağ tık ile ilgili kırmızı yeri kapatıp CTRL e ile Windows Explorer'ı restart yapınca ekran gidip geldiği için o yöntemi deneyemiyorum. Güvenli önyükleme, format ve SSD al gibi öneriler hariç yöntemlerinize açığım.

Çözüm
Hocam sen en iyisi format at buna uğraşmak zaman kaybı gibi görünüyor.
Teşekkürler önerileriniz için.

Merhaba sorunu tam şu an çözdüm. CCleaner indirdim. Araçlar başlatma ve bağlam menüsüne tıkladım. Tek tek devre dışı bırakıp sağ tıklamayı denedim ve sorun Adobe Acrobat Contax Menu'de imiş. Sizde bu yöntem ile kolaylıkla çözebilirsiniz.
Yine hız artışı olmuştur ama sizin sisteminizde başka bir sorun var galiba, acaba sağ tık menüye eklenen bir yazılım kısayolu mu yavaşlatıyor ? Makaleyi incelediniz mi video var.

Evet onu da yaptım new hariç her şeyi silin diyordu. Yaptım ama düzelmedi menüdeki erkan kartı uygulaması oradan kalkmıştı.

Evet onu da yaptım new hariç her şeyi silin diyordu. Yaptım ama düzelmedi menüdeki erkan kartı uygulaması oradan kalkmıştı.
Hocam galiba sistemde ciddi bir sıkıntı var, bir de güvenli modda sistemi çalıştırın, deneyin eğer güvenli modda sağtık hızlı açılıyorsa, fazla zaman kaybetmeden format atarsınız.

Hocam sen en iyisi format at buna uğraşmak zaman kaybı gibi görünüyor.
Teşekkürler önerileriniz için.

Merhaba sorunu tam şu an çözdüm. CCleaner indirdim. Araçlar başlatma ve bağlam menüsüne tıkladım. Tek tek devre dışı bırakıp sağ tıklamayı denedim ve sorun Adobe Acrobat Contax Menu'de imiş. Sizde bu yöntem ile kolaylıkla çözebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
CCleaner indirdim. Araçlar başlatma ve bağlam menüsüne tıkladım. Tek tek devre dışı bırakıp sağ tıklamayı denedim ve sorun Adobe Acrobat Contax Menu'de imiş. Allah Razı Olsun. Bu şekilde çözdüm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı