Sağlam bir antivirüs ile Windows 7 kullanılır mı?

Roblox aslında bana ait değil, ama kendi sitesinden indirdim. Yani hala destekleniyor.
Link atar mısınız? Ben sadece Windows 10'a indiriliyor diye biliyorum.

Windows'un kendi açıklarını antivirüsün kapatacağını düşünmüyorum. Mümkünse en Windows 8.1 geçmeye çalışın. Eğer ben korsan indirmem, bilmediğim sitelere girmem ve güvenlik tarayıcı uzantısı kullanırım, orijinal yazılımlar kullanmaya özen gösteririm, reklam engelleyici kullanırım dersen bence sistemden dolayı geçebilirsin.

Sağlam antivirüs için ESET kullanabilirsin.

Hocam Kaspersky ve adblock tarayıcı eklentileri ile kullansam sorun olur mu? Zaten tek yaptığım şey dizi film izlemek (korsan değil). Başka bir şey yapmıyorum. oyun vs. de oynamıyorum. Sorun olur mu?

Hocam Kaspersky ve AdBlock tarayıcı eklentileri ile kullansam sorun olur mu? Zaten tek yaptığım şey dizi film izlemek (korsan değil). Başka bir şey yapmıyorum. Oyun vs. de oynamıyorum. Sorun olur mu?

Hocam ben şahsen kullanmazdım hep yeni bir güvenlik açığı çıkıyor zaten uğraşan adamlar virüs yapan çoğu kişi artık antivirüsleri falan bypass edilcek şekilde hazırlıyor antivirüs falan bana göre hikaye internette benim başıma bu gelmedi şu gelmedi düzgün çalışıyor gibi yorumlar da görürsünüz tamam o kişide sorun olmamış ama bu sorun bu ihale ile siz karşılaşırsanız naparsınız? Diğer sistemlerde açık yok mu var elbet ama bunlar günden güne güncellemeler ile düzeltiliyor. Windows 7 için artık hiç güncelleme gelmeyecek yani kısa ve özet bana göre kullanmayın Windows 8.1 Industry Pro kurun bir iki programla Windows 7'ye benzetin telemetri hizmetlerini kaldırın. Güncellemelerinizi alın tıkır tıkır kullanın bilgisayarı. Windows 7 artık tamamen kullanılmaz bir sistem mi kullanılır ama güvenlik açısından sorun yaşayabilirsiniz. Yaşarsınız diye de bir garanti yok yaşamazsınız diye de bir garanti yok ama bu ihtimal diğer sistemlere oranla daha yüksek. Tavsiyem 8.1 bir sistem kullanın eğer onu da istemezseniz Linux tabanlı bir distro kullanın kullanımı kolay olan dediğiniz işler için gayet uygun Linux tabanlı distrolarda film dizi gibi o da olmaz derseniz Windows 7'ye geçebilirsiniz. İyi sosyaller :)

Hocam Kaspersky ve AdBlock tarayıcı eklentileri ile kullansam sorun olur mu? Zaten tek yaptığım şey dizi film izlemek (korsan değil). Başka bir şey yapmıyorum. Oyun vs oynamıyorum. Sorun olur mu?

Kaspersky hariç. ESET+ AdGuard, Malwarebytes browser guard kullanabilirsin.

Windows 7 hala iş görür. En az 3-4 yılı var. İyi bir antivirüs kurun. Öyle çok da virüslü sitelerde gezmiyorsanız, Crack falan indirmiyorsanız endişe etmeden kullanabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı