Sağlam grafikli oyun tavsiyeleri

FrontPage.

Kilopat
Katılım
7 Aralık 2013
Mesajlar
3.246
Makaleler
3
Çözümler
6
Önümüzde oyun indirimleri zamanı var, bu kapsamda şimdiden liste hazırlıyorum bunun için ekran kartının hakkını verecek oyun tavsiyelerine ihtiyacım var. Hazırlayacağım listedeki oyunlar önümüzdeki indirimlerde olması halinde almayı düşünüyorum eğer girmese bile en azından bilmek açısından tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Youtube ekran kartı incelemelerinde gerek Technopat'ın gerek diğer sitelerin test ettiği ve izlediğim videolardan liste yaptım, örneğin;

Shadow of the tomb raider
Çıkacak olan cyberpunk gibi..
Disclaimer
AC origins (PS4 te oynadım gayet başarılı)
Destiny 2
Hellblade senuas sacriface
Ghost recon wildlands
COD WW2
RE7
Starwars Battlefront 2
Forza motosport 7

Bunlar dışında 2010 sonrasında çıkan hem oynaması güzel hem grafikleri iyi olan oyunları yazabilirseniz sevinirim. Çünkü mesela Bioshock bile oynamamış birisiyim :) Bu tür oyunları da yazarsanız sevinirim.

Başlığı değiştiremiyorum oyunlar PC için olursa sevinirim playstation'u sattım
Bir de single player yani tek kişilik oyunlara ihtiyacım var online oyunlara vakit ayırmak gerekiyor ben grafik ve tek kişilik oyna bitir diğerine geç tarzı oyun bakıyorum.
 
Son düzenleme:
Tabikide GTA SAN ANDREAS

Şaka bir yana Forza Horizon 3 deneyebilirsiniz.
 
Rise of the Tomb Raider, Metro Redux serisi, Dishonored 2 Middle-Earth seriside benden baya yük bindiriyor. He, birde Metro Exodus.

Nedense Witcher 3'ün o kadar ağır olduğunu düşünmüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı