Sağlam ücretli VPN önerisi

Express VPN öneririm; merkezine, denetlenebilir ve denetlenmesine, denetleyen firmaların yetkinliklerine ve güvenilirliklerine bakarak söylüyorum (ama unutmamak lazım bunların hepsi diğer VPN firmaları gibi beyanlarına güvenilerek kurulan cümlelerdir) incelemenizde fayda var.
Hocam SOL de engelli mi. Benim icin o onemli

Sansuru DPI ile geciyorum. Sadece konum degistirmek idtiyorum. Ornegin istedigim zaman US'e baglanmak ve ozgun bir IP ye sahip olmak istiyorum
 
Arkadaşlar merhaba, ismini vermek istemedigim ama sansür offline olarak belirtebilecegim bir ISS kullanıyorum. Birçok VPN burada engelli. Gercekten parasini verip calisan, konumu uygulamalar bazinda degistiren ve ozel IP atayan fiyati fark etmeksizin iyi bir VPN oneriniz varsa buradan veya ozelden soylerseniz kullanmak isterim.
Superonline ile NordVpn ve Express ve zenmate ve Cyber ghost ücretlileri deneyimledim ve hepsi de çok iyiydi ama içlerinde en iyisi NordVpn. Çok memnunum.
 
ProtonVPN'de zibilyon tane server olduğu için hepsini engellemek çok zor onu kullanın beleş versiyonunda da zibilyon sunucu var.
 

Geri
Yukarı