saglamlisans.com güvenli mi?

Ben bu siteden aldım. 4 aydır kullanıyorum sorun yaşamadım. Arkadaşım da 2 hafta önce aldı kullanıyor sorun yaşamadı.

Fiyat pahalı geldi nedense. Zamanında 10 TL'ye almıştım. :(
1641936057908.png

Tarihe bakın vay be, hala aynı keyi kullanıyorum.

PttAVM'den Windows 8.1 Pro lisansı almıştım bir satıcıdan. Yılbaşından sonra bir baktım lisans geçersiz. Ya benden sonra birine daha aynı lisansı mı sattı yoksa başka bir şey mi oldu bilmiyorum. 2 ay bile kullanamadım. Eğer 20-30 lirayı aşmayan bir şeyse risk alıp alınabilir ama 100 lira veya üstüyse bence riske girilmez.

TeknoLisans ile ortaklaşa çalışıyorlar sanırsam. 2'sinin de desteğindeki görevliler aynı ve sanki anlaşmalı gibi mesai değiştiriyorlar. Bir bakıyorum aynı kişi TeknoLisans'da, bir bakıyorum SaglamLisans'da. TeknoLisans'dan mağdur oldum ve konusuna da bırakıyorum.
Buranın desteğine sorduğum soruların aynısını SaglamLisans'dakine de sormuştum (beni TeknoLisans'dakiyle aynı kişi karşılamıştı) ve HDD gibi ufak bir donanım değişikliğinde bile geçersiz olabileceğini belirtti. TeknoLisans'da da aynı şeyi belirtmişti. Açıkçası bu 2 siteyi kullanmayın derim. Alırsanız da ömrü muhtemelen format atana kadar olur.

Sağlamlisansdan 3 tane Windows 10 Home OEM key almıştım kendime ve arkadaşlarıma 2 yıldır bir sorun yaşamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@pedroz_1999 Bir de benim yaşadığım sitede var ben de Amazon gibi siteden almıştım sorun yaşarsam iletişim kuracağım site diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı