Sağlamlisans.com'dan aldığım Windows 10 Home keyi neden çalışmadı?

Yani şu linkteki dosyayı indirebilirim değil mi?

Evet, indirebilirsin. Resmi ISO dosyası. Ben yeni paylaşılanı söyledin sandım.

Evet, indirebilirsin. Resmi ISO dosyası. Ben yeni paylaşılanı söyledin sandım.

Tamam hocam sağ olun çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için iyi akşamlar 👍

Bu dediklerinizi formatı attıktan sonra mı yapacağım yoksa bu dediklerinizi direkt yapmaya başlayıp yaparken zaten format da atmış mı olacağım? Yani bu dediklerinizden ayrı olarak bir format işlemi yapacak mıyım?
Hocam bence kabul ediyorlarsa keyi iade edip pro keyi alsanız daha mantıklı olur uğraşmamış olursunuz. Kabul etmezlerse de 2. Elde sat derim. Yani Windows pro keyi al.

Hocam bence kabul ediyorlarsa keyi iade edip pro keyi alsanız daha mantıklı olur uğraşmamış olursunuz. Kabul etmezlerse de 2. Elde sat derim. Yani Windows pro keyi al.
Hocam pro sürümü bilgisayarımı yoruyor sistemim çok eski bu yüzden Home satın aldım daha hafif olması için

Bu sağlıklı bir yöntem midir? Bence değil ama format atmak istemiyorsa deneyebilir. Sistem kararsızlığı olabilir tahminimce.

Del basın ve BIOS üzerinde UEFI ile alakalı bir şey var mı ona bakın.
Hocam haklısınız bu hiç sağlıklı bir yöntem değil. Ama Microsoft bile forumunda kendi çözüm vermiş. Regeditten lisans ile alakalı dosyaları değiştirip Windows'u ISO ile yükseltir gibi yeniden kurarsak sağlıklı şekilde geçilebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı